Деца от Мартен дариха писани яйца в две болници

0

На Велики четвъртък малчуганите сами се постараха да изпъстрят яйцата

Повече от 300 пъстри Великденски яйца получиха като дарение в Комплексния онкологичен център и УМБАЛ “Медика” в Русе. Майсторите на писаните яйца са децата, които се включиха в предпразничните занимания, организирани от кметството в Мартен, детската градина “Райна Княгиня”, училището “Отец Паисий” и читалището “Просвета - 1928”.

На Велики четвъртък малчуганите сами се постараха да изпъстрят яйцата. Днес, Велика събота, децата ги предоставиха на две от лечебните заведения в Русе, с желанието да зарадват хората, които няма да могат да споделят с близките си Великден.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    До 1
    Здравей, искам да те изнасиля с брутално огромно дилдо!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари