Зрелищен арест на сватбар в Бургас

0

Булката си направила фотосесия с полицейските автомобили

18-годишен младеж беше арестуван по време на полицейска акция, проведена край магазина „Мосю Бриколаж“ в ж. к. „Меден рудник“ в Бургас, която изненада сватбарите на едно сватбено тържество. Арестът е свързан със стрелба, извършена от младия мъж в град Поморие през изминалата нощ, информира "Флагман".

Според първоначалната информация, инцидентът е започнал малко след полунощ, когато двама млади мъже се скарали. По време на спречкването, 18-годишният е извадил пневматичен пистолет и е стрелял по своя опонент, ранявайки го леко в крака. Пострадалият се е явил тази сутрин в Районно управление – Поморие и е дал показания за случилото се. Той е посочил, че стрелецът ще присъства на сватбено тържество на близки роднини.

Следвайки информацията, полицаите организирали засада на сватбеното шествие, докато то напускало квартал „Меден рудник“. Пътната полиция спряла автомобилите на сватбарите, включително и колата на булката – джип „Ауди Q7“. Арестът се превърнал в истинско зрелище, тъй като присъстващите гости започнали да се снимат със служителите на Специализираните полицейски сили (СПС), вместо да се паникьосват от неочакваното събитие.

Булката, която не изглеждала притеснена от ситуацията, слязла от сватбената кола и започнала да позира за снимки между патрулките. Младоженците ще запомнят този ден с много повече емоции, отколкото са очаквали. Дори след като полицията е освободила гостите след успешния арест на стрелеца, празнуващите не бързали да се отправят към ресторанта, където планирали да продължат с тържеството. Единствено горещото време и тежките облекла вероятно са ги накарали скоро след това да се насочат към следващата част от празненството.

18-годишният младеж, обаче, няма да има възможността да се присъедини към тържеството. Той ще прекара останалата част от деня в ареста на Районно управление – Поморие, докато полицията разследва инцидента и установява всички подробности около деянието му.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    2
    isabella ethan
    Хей, толкова съм развълнувана да си върна разбития брак и съпругът ми, след като изостави мен и 2-те ни деца заради друга жена. След 8 години брак съпругът ми и аз имахме един спор, докато той най-накрая ме напусна и се премести в Калифорния, за да бъде с друга жена. Чувствах, че животът ми е свършил и децата ми смятаха, че никога повече няма да видят баща си. Опитвах се да бъда силна само за децата, но не можех да контролирам болките, които ме измъчваха, сърцето ми беше изпълнено с тъга и болка, защото бях наистина влюбена в съпруга си. Мисля за него всеки ден и нощ и винаги искам той да се върне при мен, бях наистина разстроен и имах нужда от помощ, затова потърсих помощ онлайн и попаднах на уебсайт, който предлагаше д-р Апата да ми помогне да се върна бързо , така че почувствах, че трябва да го опитам. Свързах се с него и той ми каза какво да направя и аз го направих, след което той направи (Love Spell) за мен. 48 часа по-късно съпругът ми всъщност ми се обади и ми каза, че аз и децата му липсваме толкова много, толкова невероятно!! И така, той се върна същия ден, с много любов и радост, и се извини за грешката си и за болката, която причини на мен и децата. След това, от този ден нататък, бракът ни вече беше по-силен от преди, благодарение на д-р АПАТА. той е толкова могъщ и реших да споделя историята си онлайн. Д-р Апата е истинско и мощно колело за заклинания, за което винаги ще се моля да живея дълго, за да помогна на децата си във време на беда, ако сте тук и се нуждаете от бившия си обратно или съпруга си се премести при друга жена, не плачи повече, свържете се с този могъщ магьосник сега. Ето неговия контакт: Изпратете му имейл на: [email protected], можете също да се свържете с него чрез Whatsapp или Viber с този номер (+447307347648), благодаря
  • 9
    1
    dgd
    мангали - 100 %
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари