Зов за помощ: Нужни са още 5000 евро за жизненоважната операция на Вики от Русе

3

Момиченцето е родено с вродена бъбречна хиперплазия

Сърцераздирателната история на малката Вики от Русе разтърсва сърцата на мнозина, след като стана ясно, че тя се нуждае от още 5000 евро за жизненоважна операция. Кампанията за набиране на средствата е качена в платформата на Павел Андреев, а майката на Вики, Невена Огнянова, споделя своите емоции и надежди в писмо.

Историята на Вики започва преди три години и десет месеца с раждането на прекрасното момиченце. Въпреки че в началото бебето е записано като момче, поради наличие на израстък, наподобяващ мъжки полов орган, две седмици по-късно след генетични изследвания в Националната генетична лаборатория е установено, че детето е от женски пол.

За да има нормален живот, моето детенце трябва да бъде оперирано“, споделя Невена Огнянова. „Такъв специалист открихме само в Сърбия. В Пирогов д-р Пеев ми отказа операция, което ме отчая, затова потърсих помощ в чужбина.

Сумата за операцията е непосилна за семейството на Вики, тъй като Невена е самотен родител и личен асистент на детето си, без странични доходи или спестявания.

Моля ви, добри хора, помогнете на Вики да има нормалния живот, от който всяко дете се нуждае, с прекрасното детство, което заслужава. Благодаря на всеки, който ще подаде ръка или ще сподели призива ми! Единствената ми надежда сте вие, с вашите големи сърца!

Призив за помощ

Кампанията, качена в платформата на Павел Андреев, набира средства за покриване на разходите по операцията. Всеки, който желае да помогне, може да направи дарение или да сподели историята на Вики в социалните мрежи, за да достигне до повече хора.

Не можем да си позволим да губим време“, казва Невена. „Всеки ден е от значение за здравето и бъдещето на Вики. Благодарна съм на всеки, който откликне на нашия призив. Това е борба не само за здравето на дъщеря ми, но и за надеждата, че доброто в хората ще надделее.

Как да помогнем

Всеки, който иска да помогне, може да посети платформата на Павел Андреев и да направи дарение на кампанията за Вики. Дори малка сума може да направи голяма разлика и да даде на едно дете шанс за нормален и щастлив живот.

Моля Ви добри хора, помогнете на Вики да има нормалния живот, от който всяко дете се нуждае, с прекрасното детство, което заслужава. Благодаря на всеки ден, който ще подаде ръка или ще сподели призива ми! Единствената ми надежда сте Вие, с Вашите големи сърца!“, завършва Невена Огнянова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    мм
    Ало политиците къде сте в тези моменти???За избори през няколко медеца по 100 милиона намирате за болните ни деца няма боклуци такива!!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари