Зов за помощ: Майка на две деца се нуждае от спешна операция и лечение в чужбина

1
Учителка по английски се бори за живота си след тежка диагноза
Учителка по английски се бори за живота си след тежка диагноза

Учителка по английски се бори за живота си след тежка диагноза

Майка на две деца, учителката по английски Надя Лашева, се нуждае от спешна операция, за да бъде спасен кракът ѝ след тежка диагноза - рак на костите. След месеци на лутане по лекари, Надя научава за агресивния тумор в коляното, който изисква незабавна медицинска намеса.

Историята на Надя е болезнено позната на много хора, които са преминали през подобни ситуации на медицински забавяния и несигурност. Първоначално тя изпитва болки в коляното и преминава през поредица от прегледи и изследвания – от скенери и ехографии до визити при различни специалисти, преди да открие истинската причина. След направен ЯМР се установява, че под коляното ѝ има тумор с размери над 10 см.

„Нямам време – ракът е много агресивен“, казва Надя, осъзнавайки тежестта на ситуацията. След като се свързва с опитен професор в Гърция, специализирал в лечението на саркоми, тя научава, че единствената възможност за спасяване на крака ѝ е сложна операция, тъй като туморът обхваща важни нерви и кръвоносни съдове. Операцията ще струва около 100 000 евро, а предстоящите разходи за химиотерапия, лекарства и болничен престой допълнително усложняват финансовата тежест.

Въпреки трудностите, Надя не губи вяра в добротата на хората. Тя споделя: „Имам добри и верни приятели и вярвам в доброто у хората. Знам, че ще помогнете на мен и семейството ми в този тежък момент.“

Приятелите на Надя се обединяват в социалните мрежи, за да събират средства и да осигурят необходимата сума за операцията. Във Фейсбук Добринка Тодорова отправя призив към всички, които могат да помогнат: „Всеки има възможност – независимо колко голяма или малка. Сега ще узнаем кой има и сърце.“

Надя е благодарна на всеки, който реши да подкрепи нейната борба и с нетърпение очаква епикризата, за да отвори дарителска сметка, чрез която хората могат да я подпомогнат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    Поправка
    Еврогейско общество и да Ви пикам на държавата
  • 6
    1
    Каква държава и цинизъм
    ЕДНА МАЙКА СЕ НУЖДАЕ ОТ ПОМОЩ,А ЗДРАВНА КАСА.И ФОНДОВЕ РАЗНИ НЯМАТ.И НЕ ДАВАТ ПАРИ.ПЕВЗ РОВА ВРЕМЕ ЗА ЕДНАКВИ НОМЕРА БЪЛГАРСКИ ЧОРБАДЖИИ ДАЛИ ЗА МИНАЛАТА ГОДИНА ОКОЛО 2.3 ИЛИ 4.3 милиона лева,а българската Коледа едвам събира 2 000 000 . През границата са минали по данни на Нова тв. 1000 000 камиона на паркинга са оставили по 20€ другото башка и ДДС не платили и нищо общината не взела.Та ние сме едно прекрасно европейски и еврохейтско общество.Да Ви питам на държавата и на правителствата и на гербаджиите и чикиджиите.Мърши долни.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари