Златен дъжд от медали за каратистите от Русе

4
Блестящо представяне на русенските бойци на Европейското първенство
Блестящо представяне на русенските бойци на Европейското първенство

Блестящо представяне на русенските бойци на Европейското първенство

Каратистите от Спортен клуб „Русе" постигнаха исторически успех на Европейското първенство в Клуж-Напока, Румъния. Възпитаниците на сенсей Калинов и сенсей Друмев се завърнаха у дома с впечатляваща колекция от осем медала - три златни, два сребърни и три бронзови.

Триумфът на русенските каратисти бе подчертан от блестящото представяне на Александър Косев, който грабна златото в категорията до 45 килограма при кадетите и добави сребърен медал в дисциплината ката. Елица Стелиянова се окичи със злато при кадетките до 50 килограма, а Николай Мирчев триумфира в категорията до 40 килограма при момчетата.

Никол Билчева демонстрира завидни умения, завоювайки сребърен медал при момичетата до 40 килограма. Бронзовите отличия бяха спечелени от Мартин Пеев в категорията до 55 килограма при юношите, Ива Георгиева при кадетките до 50 килограма и Венелин Мирчев в дисциплината ката при кадетите.

Това изключително представяне утвърди Спортен клуб „Русе" като водещ сред българските отбори, участвали в европейското първенство. Успехът на русенските каратисти е плод на усилена подготовка и отдаденост, както от страна на спортистите, така и от техните треньори.

Постигнатите резултати на международната сцена са ясен индикатор за високото ниво на карате спорта в Русе и потенциала за бъдещо развитие на младите таланти. Този успех не само носи престиж на клуба, но и вдъхновява следващото поколение каратисти да се стремят към върховете в този спорт.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    9
    Куролап Зеленски
    Аз и златен дъжд обичам и негърски шоколад също!
  • 2
    8
    Русофил
    Златен дъжд е това, което Путин обича да прави на зеленски (с малка буква умишлено). П.С. Слава Русия!
  • -2
    7
    Дъждоправец
    Аз така направих на един бесарабски куросмук на име мартинчо
  • 0
    6
    Дъждоправещ
    Златен дъжд може и докато ти духат да пуснеш струята по муцуната на лапачката
  • -2
    5
    Разбирач
    Демонстрационен турнир,нищо кой знае какво като успех!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари