Златан Златанов: Приеха законопроекта за забрана на ЛГБТ пропагандата в училищата

8
Законът предизвика остра реакция от страна на ЛГБТ общността
Законът предизвика остра реакция от страна на ЛГБТ общността Снимка: Златан Златанов / Facebook

Законът предизвика остра реакция от страна на ЛГБТ общността

В Народното събрание на Република България беше приет законопроект, внесен от партия „Възраждане“, който забранява ЛГБТ пропагандата в българските училища. Русенският депутат от партията Златан Златанов съобщи новината в социалните мрежи, подчертавайки значението на новия закон за защита на децата.

Златанов сподели, че членовете на „Възраждане“ са се сблъскали с директни намеси от чужди посолства, които са застрашавали приемането на закона на второ четене. Въпреки това, партията предотвратява провалянето на законопроекта. Златанов отбеляза, че приемането на закона е важна крачка към осигуряване на безопасността на децата в училищата, но предупреди, че това не трябва да успокоява и приспива обществеността. Според него, злонамерени групи ще търсят възможности за реванш.

Законът предизвика остра реакция от страна на ЛГБТ общността и неправителствените организации, които се противопоставят на новите мерки. В знак на протест, тази вечер около 19:00 часа пред сградата на Народното събрание ще се проведе демонстрация, организирана от ЛГБТ групи и подкрепена от грантовите неправителствени организации. Те твърдят, че новият закон нарушава основните права и свободи на учениците и насърчава дискриминацията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    72
    Някой = Мухахаха
    Брат, яката настра укропитеците ... Яко кефиш, брааат ....Не е никак трудно, брааат-повечето укропитеци са неветоятно тъпи парчета. Този и той не прави изключение ... На този не му се отдава дори коментарите сам да си измисля ...
  • 0
    71
    Мухахаха
    До 70 Не е никак трудно, брааат-повечето русофили са неветоятно тъпи парчета. Този и той не прави изключение ... На този не му се отдава дори коментарите сам да си измисля ...
  • 1
    70
    Някой
    Брат, яката настра русофилите ... Яко кефиш, брааат ....
  • -1
    69
    Българин
    А,простете,забравих и никът мухата,въведе ли се регистрация и той автоматично ще изчезне или както казва народа: Ти за тъпото не питай,то само се обажда,този път като Мухахаха
  • 1
    68
    Мухахаха
    До 66 "Ти за лудото не питай, то само се обажда" с пост 67, вече като "Българин"
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари