Златан Златанов отново повежда листата на "Възраждане" в Русе

2
Партията ще се борят да е първа политическа сила, обяви лидерът Костадин Костадинов
Партията ще се борят да е първа политическа сила, обяви лидерът Костадин Костадинов Снимка: Facebook / Златан Златанов

Партията ще се борят да е първа политическа сила, обяви лидерът Костадин Костадинов

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов представи амбициозните планове на партията за предстоящите парламентарни избори на 27 октомври 2024 година. По време на пресконференция, на която бяха обявени водачите на листите за 51-вото Народно събрание, Костадинов заяви, че формацията ще се стреми към първо място в политическата надпревара.

"Нашата цел е да бъдем първа политическа сила в следващото Народно събрание", подчерта Костадинов пред журналистите. Той добави, че партията е готова за диалог с всички формации в бъдещия парламент, но при условие че разговорите са насочени към интересите на българските граждани.

Костадинов акцентира върху готовността на "Възраждане" да води преговори по същество: "Можем да разговаряме с всеки, когато става въпрос за доходи и сигурност на гражданите. Нашите разговори няма да са за разпределение на постове, а за конкретни политики в интерес на нацията."

Лидерът на "Възраждане" отбеляза, че партията има най-много допирни точки с БСП и "Има такъв народ". Той подчерта, че основното предизвикателство пред формацията е да мотивира българите да упражнят правото си на глас.

"Кризата в България не е политическа или на държавността. Тя е колониална", коментира Костадинов, очертавайки визията на партията за преодоляване на настоящите предизвикателства.

"Докато другите политически сили са разтърсвани от скандали, ние се стремим да изграждаме мостове между Изтока и Запада в условията на сложна геополитическа обстановка", добави той.

Костадинов представи и водачите на листи за предстоящите избори, като отбеляза, че няма съществени промени спрямо предходни кампании. Единствената забележима промяна е в Разград, където юристът Касим Садък, заместник-председател на организацията в град Кубрат, ще оглави листата.

"Нашите водачи са личности, доказали своята отдаденост към програмата на "Възраждане". Основната ни цел остава възвръщането на суверенитета на България", заяви Костадинов.

Самият той ще води листите във Варна и в 25-и многомандатен избирателен район в град София, следвайки установената практика от предишни избори.

В Русе листата отново ще се води от депутатът и адвокат Златан Златанов.

Ето пълния списък на водачите на „Възраждане“:

1-ви МИР Благоевград – Цвета Рангелова

2-ри МИР Бургас – Цончо Ганев, както и в 23-и МИР София

3-ти МИР Варна – Костадин Костадинов, както и 25-и МИР София

В 24-ти МИР София водач е Петър Петров, който е начело на листата и в Монтана.

4-ти МИР Велико Търново – Ангел Янчев

5-и МИР Видин – Вера Александрова

6-и МИР Враца – Ивайло Папов

7-и МИР Габрово – Даниел Петров

8-и МИР Добрич – Константина Петрова

9-и МИР Кърджали, както и 29-и МИР Хасково – Георги Георгиев

10-и МИР Кюстендил – Димчо Димчев

11-и МИР Ловеч – Ивелин Първанов, както и в 15-и МИР Плевен

13-и МИР Пазарджик – Стоян Таслаков

14-и МИР Перник – Димо Дренчев

16-и МИР Пловдив град и 22-ри МИР Смолян – Ангел Георгиев

17-и МИР Пловдив област – Кръстьо Врачев

18-и МИР Разград – Касим Садък

19-и МИР РусеЗлатан Златанов

20-и МИР Силистра – Маргарита Генчева

21-ви МИР Сливен – Климент Шопов

26-и МИР София област – Ангел Славчев

27-и МИР Стара Загора – Искра Михайлова

28-и МИР Търговище, както и в 30 МИР Шумен – Веселин Вешев

31-ви МИР Ямбол – Никола Димитров

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    32
    Тоя
    Е селски духач,за друго не става.
  • -3
    31
    Някакъв пеперастки тип
    Аз съм ДеБил-ПеПеруга от селски произход,нямам мозък и за 5 пари,затова съм се надупил на Кирчо/Кокорчо.Освен това съм бесарабски куросмук и пиша от 100 различни имена,но едни и съши тъпотии и веднага се познавам.
  • -3
    30
    Запознат бесарабски гей
    Моля гледайте клипчетата,на които ме ебат група руски тираджии.На същите има и как Кокорчо го ебе Спецов,а Курчо Простото Путков върти свирки на ДеБелян!
  • 3
    29
    Някакъв тип
    До някаквия педерастки тип: Наистина си педераст. Малоумник, това не ти е детската градина. Освен това си и цървул. Вероятно си го знаеш и сам, ако имаш повече мозък от щайга с домати.
  • 4
    28
    Запознат
    Мошенниците кЪстадин кЪсопишков и боклук Алтънчо(с прякор "Плешивата Златка") ще "защитават" интересите на България?! Нека всеки сам прецени, кое е истина и кое е лъжа, от видеата посветени на сектата на мършляците "иZраждане" Главни действащи лица - кЪстадин кЪсопишков и боклук Алтънчо(с прякор "Плешивата Златка"): 1) https://www.youtube.com/watch?v=XBgl5jk1k0M 2) https://www.youtube.com/watch?v=3l9lr1gGvZ8 3) https://www.youtube.com/watch?v=eKJVbP8TxmM
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари