Живот за Ралица: Ники, страх ме е, не искам да умирам

1
Семейството на Ралица търси подкрепа от дарители за животоспасяваща терапия в Турция
Семейството на Ралица търси подкрепа от дарители за животоспасяваща терапия в Турция

Семейството на Ралица търси подкрепа от дарители за животоспасяваща терапия в Турция

Николай Генов изпита най-големия кошмар в живота си, когато закара майка си, Ралица Николова Иванова, в спешното отделение във Варна. След бърз прием, лекарите я диагностицираха с четвърти стадий на тумор на дебелото черво. Само два дни по-късно тя претърпя спешна операция за премахване на тумора, но борбата далеч не свърши дотук.

След операцията лекарите откриха разсейки в черния дроб на Ралица, което наложи множество химиотерапии, които, за съжаление, не донесоха очакваните резултати. В България шансът за успешно лечение се оказа минимален, а единственият надежден вариант за семейството беше лечение в Турция – възможност, която е финансово непосилна за тях.

Николай Генов, решен да направи всичко възможно за спасяването на своята майка, организира кампания за набиране на средства в платформата PavelAndreevBG. Кампанията "Живот за Ралица" призовава всички добри хора да се обединят и да помогнат на тази жена, която е не само майка на две деца, но и безценен човек, заслужаващ шанс за живот.

Веднъж тя ми каза: „Ники, страх ме е, не искам да умирам, искам да те видя завършил студент…“ Тези думи ме разкъсват отвътре, защото знам, че сме безсилни и нямаме средствата за нейното лечение. Помогнете ни да преборим тази болест заедно и моята прекрасна майка да продължи да живее“, споделя Николай в кампанията.

„Животът е безценен и всичко добро се връща в този живот“, завършва Николай, отправяйки благодарност към всички, които са готови да помогнат.

За тези, които искат да помогнат, кампанията "Живот за Ралица" е активна на следния адрес: PavelAndreevBG. Всеки дарен лев носи надежда и подкрепа на Ралица и нейното семейство в трудния им път към оздравяване.

Дарителската платформа PavelAndreevBG е известна с прозрачността и ефективността на своите кампании за медицинска помощ и социални каузи. Тази кампания не е изключение и предлага надежда за много семейства, борещи се с тежки заболявания. От платформата уточняват, че всички средства се използват целево и се проследяват стриктно, за да се гарантира максимална ефективност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари