Жена завари крадец в спалнята си в София

1
Мъжът успял да избяга, но по-късно е заловен
Мъжът успял да избяга, но по-късно е заловен

Мъжът успял да избяга, но по-късно е заловен

София - 26-годишен мъж беше задържан от органите на реда, след като обра жилище на улица "Вардар" в столицата. Инцидентът е станал малко преди полунощ, когато собственичката на апартамента заварила крадеца в спалнята си и реагирала незабавно, като го подгонила.

Полицията е била уведомена своевременно, а патрул на Трето полицейско управление в София успял да залови извършителя след кратко преследване. Част от откраднатите предмети са намерени у задържания, докато друга част от тях е изхвърлил в опит да се отърве от доказателствата.

Според данни на МВР - София, мъжът е бил с множество криминални прояви, което поражда въпроси относно неговото рецидивистко поведение и липсата на превантивни мерки. Все още не е ясно дали той ще бъде съден по бързата процедура или ще му бъдат наложени допълнителни обвинения за предишни престъпления.

Патрулната намеса и действията на собственичката

Ситуацията ескалирала бързо, след като жената в апартамента се изправила лице в лице с крадеца. Въпреки опасността, тя не загубила самообладание и решила да преследва мъжа, което в крайна сметка помогнало за неговото залавяне. Нейната смелост и бърза реакция изиграли решаваща роля за успеха на операцията.

Трето полицейско управление в София реагирало на подадения сигнал. Патрулите успели да установят местонахождението на престъпника и да го арестуват, въпреки че той опитал да се укрие и да се освободи от откраднатото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    До Русе
    В ГРЕШКА СИ ГОЛЯМА.ДЪРЖАВАТА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ХОРА КОИТО НЯМАТ ПОЧТИ НИКАКВА РАЗЛИКА С ТОЯ КЪДЕТО Е СГАЩЕН В СПАЛНЯТА.ЕДНО КЪМ ЕДНО СА.САМО ЧЕ ТЕ НЕ СА В СПАЛНЯТА АМИ В ПАРЛАМЕНТА И ТАКА ДЕЙСТВАТ ЧЕ ТИ РАЗПИЛЯВАТ СПАЛНЯТА.ТОЯ ЧРЕЗ ВЗЛОМ,А ОНИЯ ЧРЕЗ ПИСАЛКА И ПЪРДОН/м/ :-))
  • 0
    3
    Продължение
    Жена забременя от крадец в спалнята си
  • 9
    2
    русе
    Ако имаше право на лично оръжие да се защити и да защити имуществото си сега държавата щеше да е с един крадец по-малко!!! Но ДЪРЖАВАТА се управлява от ПОЛИТИЦИ, на които са им необходими ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ ...Нищо повече. Това е. Най-лесно от уравнението може да се премахнат ПОЛИТИЦИТЕ....
  • 7
    1
    Аааа
    Браво на жената!! Но този престъпник ще бъде пуснат пак,защото е имал и други обвинения и е на свобода!! В България няма закони!!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари