Мъж уби жена си с чук в София

1
Извършителят е заловен
Извършителят е заловен Снимка: БГНЕС

Извършителят е заловен

Тежко престъпление разтърси столицата в събота вечерта. Мъж е убил жена си, използвайки чук и плесници, съобщиха от Министерството на вътрешните работи. След акта на насилие извършителят е избягал от мястото на престъплението.

Мъжът е успял да се укрие за кратко време, но е заловен на следващия ден от полицията. Задържането е станало в квартал „Факултета”, близо до местен магазин, където убиецът е бил забелязан от свидетели.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    Баба Яга
    ФАКУЛТЕТА е гетото на София , кво ми пука на мене за мангалите . Да се избиват.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари