Жена загина на място при катастрофа на магистрала "Тракия"

0
Двама души са в тежко състояние
Двама души са в тежко състояние Снимка: Архив

Двама души са в тежко състояние

Тежък инцидент на автомагистрала "Тракия" в района на Ямбол отне живота на една жена и остави двама души в критично състояние. Катастрофата е станала в следобедните часове на 6 октомври 2024 година, съобщиха от Министерството на вътрешните работи (МВР), предаде информационна агенция "Фокус".

Трагедията се е разиграла около 16:00 часа в участъка между 278-ия и 279-ия километър на магистралата, в посока към столицата София. Според първоначалната информация, автомобилът, регистриран в Германия, е претърпял самостоятелно пътнотранспортно произшествие.

В момента на инцидента в колата са пътували трима души. За съжаление, една от пътничките е загубила живота си на място. Другите двама пътници - шофьорът и още една жена, са били незабавно транспортирани до болнично заведение от екип на Центъра за спешна медицинска помощ в град Ямбол. Състоянието и на двамата се определя като тежко.

Въпреки сериозността на инцидента, от полицията уточниха, че движението в района не е било затруднено. Това позволява на останалите участници в движението да продължат пътуването си без допълнителни усложнения.

Разследването на причините за катастрофата продължава, като се очаква експертите да установят факторите, довели до тази трагедия на пътя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари