Родителите на загиналата жена на АМ "Тракия" са с опасност за живота

0
Съпрузите са приети в Реанимацията на болницата в Ямбол
Съпрузите са приети в Реанимацията на болницата в Ямбол

Съпрузите са приети в Реанимацията на болницата в Ямбол

Тежък пътен инцидент на автомагистрала "Тракия" отне живота на една жена и остави двама души в критично състояние. Катастрофата се случи в неделя следобед между 278-ия и 279-ия километър на магистралата, в участъка близо до град Ямбол.

Според информация, предоставена от заместник-директора на областната болница "Свети Пантелеймон" в Ямбол, д-р Валентин Вълчев, двама души са приети в лечебното заведение в тежко състояние след инцидента. Пострадалите са възрастна двойка - 81-годишен мъж и 74-годишна жена, и двамата турски граждани, живеещи в Германия. Приети са в травматичен шок и с опасност за живота в отделението по анестезиология и реанимация.

Трагичният инцидент е отнел живота на 55-годишната дъщеря на пострадалата двойка, която е загинала на място.

Катастрофата е станала около 16:00 часа в неделя, когато лек автомобил с чуждестранна регистрация е напуснал пътното платно и е паднал в крайпътна нива. Причините за инцидента все още се изясняват от компетентните органи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари