Жена от Индия хвърли детето си в река с крокодили

0
Шестгодишно момче загина в Индия след жестока атака от крокодили
Шестгодишно момче загина в Индия след жестока атака от крокодили

Шестгодишно момче загина в Индия след жестока атака от крокодили

Шестгодишно дете с увреждания загина, след като бе хвърлено в река, пълна с крокодили в Индия. Според информация на "Times of India", майката на момчето – 26-годишната Савитри Кумар, е изхвърлила сина си Винод в канал, който се влива в река Кали в индийския щат Карнатака. Влечугите разкъсали детето до смърт.

По думите на жената, действията ѝ били продиктувани от съпруга ѝ Рави Кумар, който настоявал детето да бъде убито. Той се съмнявал дали Савитри трябва да роди момчето, след като то било диагностицирано като глухонямо. Според твърденията на майката, Рави нееднократно е казвал: „Нека синът ни да умре. Всичко, което прави, е да яде“.

Полицията потвърждава, че родителите на Винод са арестувани и срещу тях е започнато разследване за убийство. Тялото на детето е открито с множество тежки наранявания и ухапвания, причинени от крокодилите.

Междувременно, в друг регион на Индияград Вадодара, разположен в щата Гуджарат, жителите се сблъскват с нашествие на огромни крокодили. Преливането на река Вишвамитри след проливните дъждове в края на август е довело до изтичане на води от местния язовир, което наводни улиците на града и докара десетки влечуги в населените райони. Според информация от "The Hindu", около 24 крокодила са открити в жилищни квартали, а спасяването на някои от тях се оказало предизвикателство.

Инспектор Карансин Раджпут споделя, че спасителните екипи са успели да уловят крокодили с дължина от половин метър до цели 4,2 метра. Най-големият екземпляр е хванат близо до реката, а други два, дълги около три метра, са уловени малко по-късно. Спасителната операция разкрила и наличието на други животни, включително 75 змии, две големи костенурки и едно бодливо прасе.

Нивото на водата във Вишвамитри вече започва да спада, което позволява на дивите животни да се върнат в естествената си среда. В мрежата обаче се появи видео, показващо крокодил, който изяжда куче на улица, наводнена от реката. Преди това в Индонезия бе съобщено за друг трагичен инцидент, при който крокодил нападнал 54-годишна жена, плуваща в река. Останките на жената бяха открити в стомаха на влечугото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    А!
    Пък вий тука… пръскаха ли за комари?….засрамете се!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари