Жена легна на релсите пред влака във Враца

0

На мястото на инцидента са пристигнали екипи на полицията и спешна помощ

Тежък инцидент с фатален край се случи във Враца, когато жена загуби живота си след сблъсък с влак, пътуващ от Видин за София. Трагедията се разигра в района на заведение "Чевермето", където жената е изчакала приближаването на влаковата композиция и е легнала на релсите.

Според информация на BulNews.bg, инцидентът е станал в тъмната част на деня. Машинистите на влака незабавно са подали сигнал на телефон 112 след сблъсъка. На мястото на произшествието бързо са пристигнали екипи на полицията и спешна медицинска помощ. За съжаление, медицинският екип е можел единствено да констатира смъртта на жертвата.

Предварителните данни сочат, че загиналата е жена на приблизителна възраст между 45 и 50 години, но точната ѝ самоличност и възраст предстои да бъдат установени от разследващите органи. На мястото на инцидента се очаква да пристигне дежурен дознател от районното управление на Министерството на вътрешните работи (МВР) - Враца, който да започне работа по изясняване на обстоятелствата около трагичния случай.

В резултат на инцидента, движението на влака към столицата е временно преустановено. Очаква се композицията да продължи своя път към София едва след приключване на първоначалните следствени действия на място.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари