Осъдена убийца е избрала фаталния край на релсите във Враца

0
Жената е излязла от затвора само две седмици преди съдбоносното решение
Жената е излязла от затвора само две седмици преди съдбоносното решение Снимка: BulNews

Жената е излязла от затвора само две седмици преди съдбоносното решение

Драматична история се разкри след трагичен инцидент във Враца, при който жена загуби живота си, хвърляйки се пред влак. Инцидентът се случи на 24 септември вечерта в района на механа "Чевермето".

След упорита работа, криминалистите от Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи - Враца успяха да установят самоличността на жертвата. Оказа се, че това е 50-годишната В. Л., която само две седмици по-рано е била освободена от затвора в град Сливен, където е излежавала присъда за двойно убийство, информира BulNews.

Разследването разкри, че след освобождаването си В. Л. се е завърнала във Враца и е живяла сама на улица "Екзарх Йосиф" в района на автогарата. Според източниците, близки до разследването, жената е страдала от психически проблеми, които вероятно са се задълбочили по време на престоя ѝ в затвора.

Свидетели на инцидента съобщават, че жената е легнала на релсите, преди да бъде блъсната от преминаващата влакова композиция. Поради липсата на лични документи у жертвата и тежкото състояние на тялото след сблъсъка, идентифицирането ѝ е било изключително трудно.

Разследването на инцидента продължава, като властите се стремят да установят всички обстоятелства, довели до това трагично събитие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Заради 99% от депутатите, останалите имат лоша репутация!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари