Земетресение разлюля остров Крит

0
Трусът с магнитуд 4.4 по скалата на Рихтер е регистриран тази сутрин
Трусът с магнитуд 4.4 по скалата на Рихтер е регистриран тази сутрин

Трусът с магнитуд 4.4 по скалата на Рихтер е регистриран тази сутрин

На 21 юни 2024 година в 06:09:21.7 UTC (09:09 местно време) е регистрирано земетресение с магнитуд 4.4 по скалата на Рихтер край остров Крит. Според данни от Националната обсерватория на Атина, Геодинамичния институт, земетресението е с епицентър на координати 34.895 северна ширина и 23.453 източна дължина, на дълбочина 10 километра.

Земетресението е локализирано на 161 километра запад-югозапад от Ираклион. Също така, епицентърът е разположен на 43 километра югозападно от малкото градче Палайохора.

Няма информация за причинени щети или пострадали хора вследствие на земетресението. Земетресението с магнитуд 4.4 е сравнително слабо и обикновено не причинява сериозни разрушения. Въпреки това, местните власти и спасителните служби са нащрек и следят ситуацията за възможни вторични трусове.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    1124g
    Po essss
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари