Здравка Великова ще замести Пенчо Милков в ключово заседание

0
Община Русе делегира заместник-кмета за участие в обсъждането на бюджета на ВиК асоциацията
Община Русе делегира заместник-кмета за участие в обсъждането на бюджета на ВиК асоциацията Снимка: Община Русе

Община Русе делегира заместник-кмета за участие в обсъждането на бюджета на ВиК асоциацията

Общински съвет - Русе взе решение да делегира правомощия на инж. Здравка Великова, заместник-кмет на Община Русе с ресор „Устройство на територията”, за участие в извънредното присъствено заседание на Общото събрание на Асоциацията по водоснабдяване и канализация на обособената територия, обслужвана от „Водоснабдяване и канализация“ ООД - Русе. Това се налага поради възможна невъзможност за лично участие на кмета в заседанието, насрочено за 11 септември 2024 г. в 11:00 часа в Зала №1 на Областна администрация - Русе, с резервна дата на 29 октомври 2024 г.

Инж. Великова ще представлява интересите на Община Русе и ще гласува положително по всички точки от дневния ред, включително и по въпроса за препоръчителната вноска на държавата в бюджета на Асоциацията по ВиК за 2025 г., в размер на 30 000 лева.

При възникване на нови обстоятелства и промени в обсъжданите въпроси, инж. Великова е упълномощена да взема решения, ръководейки се от интересите на Община Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    Proverete
    Общината да провери,след ремонта на В и К ,дали от хидрантните кранове ще потече вода,или са само камуфлаж,както се случва в с. Воден! И ако е така,фирмите на ТИМ на съд!!! Прибраха едни пари,сложиха тръбите за вода на 30- 40 см,някъде даже и не бяха запръстени!!! Никакъв контрол!!!
  • 1
    4
    До 3
    Възможна невъзможност е, когато на нея и се иска, а на него не му става.
  • 3
    3
    Някой
    Може ли да обясни какво означава възможна невъзможност на кмета да вземе участие, което му е задължение и къде другаде може да срещнете основание за упйлномощаване като възможна невъзможност, голяма екзотика в тази община
  • 1
    2
    Мдааааа
    Почти сигурно е, че Осперменителят е осеменил и тази баба. Ама бабата фаща окото. Жалко за кармата, която ще носят сите малки леблебийчета. До девето коляно е теглото на наследниците на обиец, а те са само третото.......коляно.
  • 6
    1
    менчо форевър
    Живял някога един беден политик. И си нямал той ни срам от хората, ни страх от бога, ни чувство на вина, нито даже съвест, която да го мъчи нощем. Обаче постепенно проимал всичко друго!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари