Затварят площад "Свобода"

2
Четири дървета ще бъдат премахнати утре
Четири дървета ще бъдат премахнати утре Снимка: Община Русе

Четири дървета ще бъдат премахнати утре

Утре част от площад „Свобода“ ще бъде затворена заради планирано премахване на четири изсъхнали дървета.

Екипите на Общинското предприятие „Паркстрой“ ще предприемат тези мерки, след като дърветата бяха оценени като опасни за обществената безопасност. Специалистите предупреждават, че лошото състояние на дърветата може да представлява сериозна заплаха както за преминаващите граждани, така и за инфраструктурата в района.

За да се осигури безопасността по време на работата, зоната около дърветата ще бъде изцяло обезопасена. Гражданите се призовават да спазват временните ограничения и да проявят разбиране към извършването на тези наложителни действия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    16
    Тоди
    В целия град само се реже и нищо не се засажда, до кога това малоумие! Приоритетно трябва да се сади по големите булеварди, с одобрението на специалист лесовъдство! Това се прави след оценка на местообитанието на дървото. Всеки вид си има специфика на растежа. темепратура, влага, околна среда!
  • 3
    15
    Геро
    От възмущението на хората по проблема с неадекватните действия на " паркстрой", личи,че назрява момента на явното ни недоволство с протести.Къде са природозащитниците? Върнаха ли се от морето? Хайде,Белчев!!!
  • 15
    14
    Сашо
    Много ги трием тези идоти, намиращи се в Общината ! Градът се обезлюдява, превърнал се е в бунище ! За Кея нямам думи ! Пенчо едва ли се разхожда покрай реката. Пази се , за да не слънчаса.
  • 12
    13
    До не само....7-и
    Парка е тръгнал бавно но сигурно към началото на своя край Огледай се,помисли и сравни кое на къде е? Какво се появява и какво залинява.Ще има случка внезапна като с русенски кей,някой ден....
  • 6
    12
    Внимание,Внимание
    Утре всички преминаващи по центъра да си сложат каски на главата.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари