Започна ранното гласуване за президент в Северна Каролина

0
Социолозите прогнозират напрегната битка до последния глас
Социолозите прогнозират напрегната битка до последния глас Снимка: БТА

Социолозите прогнозират напрегната битка до последния глас

Северна Каролина даде старт на ранното гласуване за президентските избори в Съединените щати, маркирайки критичен момент в политическата надпревара, съобщи NOVA. Щатът, който подкрепи Доналд Тръмп през 2020 година, сега се превръща в основен фокус за двамата водещи кандидати.

Тръмп предизвиква противоречия с изказване за събитията от 6 януари

По време на предизборен митинг бившият президент Доналд Тръмп направи спорно изявление относно събитията в Капитолия от 6 януари 2021 година. "Във Вашингтон дойдоха стотици хиляди хора. Те не дойдоха заради мен, а заради изборите. Защото смятаха, че изборите са били фалшифицирани. Някои от тези хора влязоха в Капитолия. Нищо лошо не е направено. Това беше ден на любов за милиони, стотици хиляди", заяви кандидат-президентът, предизвиквайки нови дебати относно интерпретацията на тези събития.

Камала Харис се дистанцира от Байдън в интервю за "Фокс"

Кандидатът на Демократическата партия Камала Харис даде първото си интервю за консервативната телевизионна мрежа "Фокс", в което подчерта разликите между себе си и настоящия президент Джо Байдън. "Никога не съм се отклонявала от спазването на клетвата. Това е основната разлика между мен и Доналд Тръмп, който наруши клетвата да спазва Конституцията на Съединените щати. Да не се лъжем - ако му се отдаде възможност, ще я наруши отново", заяви категорично Харис.

Проучванията показват оспорвана надпревара

Последните социологически проучвания разкриват, че Харис води пред Тръмп в общонационален план, но в няколко ключови щата резултатът между двамата кандидати е изравнен. Това подчертава важността на всеки глас в предстоящите избори.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    Учуден бесарабски гей
    До 3 - да,тя се похвали,доволна останала,моята кална задна дупка ще запълниш ли ? Аз съм фен на киевската страхлива и надрусана путка и често окалям задната си дупка! Та какво казваш,ще ме опънеш ли или да продължавам с вибратора,който ми дадоха от ппдб за тролска активност в подкрепа на Шиши ?
  • -2
    4
    Учуден
    За да ебеш е нужен хуй, а не дупка, кална задна дупка, каквато имаш ти и всеки фен на кремъслаката страхлива путка! Та какво казваш снощи си направил - мастърбирал си до припадък ?!
  • 1
    3
    Българин
    Мартине ебах майка ти снощи копеленцеее
  • 2
    2
    До 1
    Пишколап бесарабски, Камилата е против ИЗсраел бе,олигофрен хахахаха пишкосмуците Зеленски и Нетаняху в една клетка в московската зоологическа градина! АМИН
  • -1
    1
    Българин
    Орангутана и бункерното джудже под земята! АМИН!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари