Заловиха дрогиран мъж зад волана в квартал "Здравец"

1
Дрегерът е реагирал положително на метамфетамин и амфетамин
Дрегерът е реагирал положително на метамфетамин и амфетамин

Дрегерът е реагирал положително на метамфетамин и амфетамин

На 6 юли около 10:20 часа на "улица Рига" в град Русе автопатрул на общинска полиция спря за проверка товарен автомобил "Форд Транзит", управляван от 28-годишен мъж от Русе. Според информацията, предоставена от пресцентъра на МВР - Русе, проверката, която първоначално изглеждала рутинна, се оказва нарушение на закона.

По време на проверката, полицейският екип е поискал съдействие от колегите си от Второ районно управление (РУ), за да бъде изпробван водачът за употреба на алкохол и наркотични вещества. Резултатите от последвалите тестове са показали положителен резултат за употреба на наркотични вещества, като дрегерът е реагирал на метамфетамин и амфетамин.

„28-годишният водач е бил незабавно задържан и конвоиран до болница „Канев“ в Русе, където е отказал да даде проби“, уточняват от пресцентъра на МВР - Русе. Отказът на водача да предостави проби в болницата не променя съществено доказателствата, събрани на място от полицаите, които ясно показват употребата на наркотици.

По случая е образувано бързо производство по описа на Второ РУ срещу 28-годишния мъж за престъпление по чл. 343б, ал. 3, от Наказателния кодекс (НК).

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    оня
    тоз работи за амфяка и амфяка работи за него
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари