Загиналият при катастрофата край Цар Калоян е мъж на 54 години от Сеново

2
Тежък пътен инцидент, завършил с фатален изход, се случи днес в района на рибарниците до град Цар Калоян
Тежък пътен инцидент, завършил с фатален изход, се случи днес в района на рибарниците до град Цар Калоян Снимка: Facebook

Тежък пътен инцидент, завършил с фатален изход, се случи днес в района на рибарниците до град Цар Калоян

При тежка катастрофа на път Е-70 край Цар Калоян загина 54-годишен мъж от Сеново, който понастоящем живеел в София. Инцидентът бе потвърден от говорителя на Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи - Разград, Илияна Георгиева.

Сигнал за произшествието е постъпил на телефон 112 в 16:51 часа. На мястото на инцидента, в близост до Цар Калоян, 30-годишен мъж от София, управляващ лек автомобил "Форд Фокус" в посока от Русе към Разград, е изгубил контрол над колата си. В резултат на това, автомобилът е навлязъл в насрещната лента и се е сблъскал челно с „Форд Транзит Куриер“, управляван от загиналия 54-годишен мъж, информира Георгиева. След тежкия сблъсък, по-възрастният водач е починал на място.

Водачът на автомобила, причинил катастрофата, е откаран в разградската болница с разкъсно-контузни наранявания по главата и лявото коляно. Пробите за алкохол и наркотици на пострадалия шофьор са се оказали отрицателни. В момента на мястото на инцидента се провежда оглед, допълни Георгиева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Сабри
    Там завоите са много опасни и подвеждащи
  • 10
    1
    Besni
    Карат като бесни тия младоци! Имам чувството,че като се качат в колата и натиснат педала на газта,си мислят че колата сама се управлява! Ето пак невинен човек си отиде от безразсъдност! Жалко!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари