Тежка катастрофа край Цар Калоян

2
Един човек е загинал при челен сблъсък на две коли
Един човек е загинал при челен сблъсък на две коли Снимка: Facebook

Един човек е загинал при челен сблъсък на две коли

Тежък пътен инцидент, завършил с фатален изход, се случи днес в района на рибарниците до град Цар Калоян, област Разград. Според информация, предоставена от говорителя на Областната дирекция на МВР - Разград, Илияна Георгиева, при челния сблъсък на два автомобила един човек е загинал. В момента се извършва оглед на местопроизшествието, за да бъдат изяснени точните причини и обстоятелства, довели до тежката катастрофа.

По първоначална информация, единият автомобил е навлязъл в насрещната лента за движение и се е ударил челно в другата кола. Служителите на реда продължават разследването на причините, които са довели до този трагичен инцидент.

Временно ограничение на движението по пътя Русе – Разград

Инцидентът е причинил временно ограничение на движението по главния път РусеРазград, в района на Цар Калоян. От Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) съобщиха, че движението в района се осъществява двупосочно в една лента. От АПИ отправиха призив към всички водачи, пътуващи в тази посока, да се движат с повишено внимание и да спазват съобразена скорост, за да не се стигне до нови инциденти.

Трафикът в засегнатия участък се регулира от екипи на пътната полиция, които работят на място за облекчаване на движението и осигуряване на безопасността на пътуващите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    14
    До 11
    Затова направо бетонни блокове. Да се блъска колкото иска в тях. Не сме открили топлата вода, има ги в други държави.
  • 4
    13
    Жалко
    Че е загинал невинен човек!!! А,това животно на 30 години е жив!!!! Дано бял ден да не види!!!!!
  • 7
    12
    Дааааа
    Каквото и да се говори,каквото и да се пише,идиотите няма да свършат!!!! "Влязъл в насрещната лента""":-абе сган такава,с каква скорост си карал,ненормалник, не ти ли идва на акъла, че насреща идват коли!!!! Щели да разследват случая!!!! Бясна скорост,губене на контрол над колата и......!!!!! Такива са циреи за обществото!!! Такива изроди,нямам думи!!!
  • 3
    11
    русе
    Нов ( три лентов ) път до Шумен ( до магистралата ) и обновяване на магистралата до Варна. Колчета няма да помогнат - ако водачът на виновното МПС не е бил адекватен ( пиян, дрогиран или болен) колчетата какво ще помогнат??? Нови пътища адекватни на новите автомобили. Или ще прескочим етапът с автомобилите и ще работим за етап дронове?!!!
  • 7
    10
    Осман
    Колчета няма но има паметници на всеки километър.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Мухахахахаха
    Майка ти да еба курва комунистическа ебана в гъза насран да еба в устата да еба - ще ядеш лайна бе,курво вмирисана...
  • ...
    Кръвожадните еврюги вилнеят, колят и бесят ! Никой не казва и копче. Но укронацистите са представяни за жертви, въпреки че са...
  • Фъй дъ РФ
    Ебаният в гъза комунистически хуйолап вече и от името си се отрича,сигурно ще се казва вече минетчо хахаха
  • Учуден
    Не съм учуден,че ебаната в гъза и устата комунистическа курва пак се прави на мъж,явно кремълските цигани са му се изредили...
  • Райчо
    При положение, че тираджията отнася 2 автомобила в лявата лента, за какво се бави толкова този съд ?!?!?! Ясно е като бял ден...