Загиналият Христо се оказа републикански шампион

2
Фатален инцидент на булевард "Коматевско шосе" отне живота на Христо Боруков
Фатален инцидент на булевард "Коматевско шосе" отне живота на Христо Боруков

Фатален инцидент на булевард "Коматевско шосе" отне живота на Христо Боруков

Трагедията, която разтърси Пловдив, отне живота на Христо Боруков, републикански шампион по гребане и изгряваща спортна звезда. 19-годишният младеж е част от клуба "Черпоков" и има зад гърба си множество отличия от състезания, включително златни медали, които са доказателство за неговия талант и упоритост.

С фатален край приключи пътуването на Христо, който само след година и половина зад волана, се е сблъскал с реалността на високите скорости. Във вечерните часове той самокатастрофира на булевард "Коматевско шосе", където управляваният от него автомобил БМВ излиза извън контрол и се забива в стълб. Ударът се оказва смъртоносен, като младият шофьор е откаран в болница в критично състояние, но въпреки усилията на медиците, той губи битката за живота си.

Разследването на причините и обстоятелствата около инцидента продължава, като досъдебното производство е поето от служители на сектор "Разследване на престъпления по транспорта". Предварителната информация показва, че Христо е бил сам в автомобила по време на катастрофата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    7
    Спонсор
    Един малоумник по малко! Дай боже повече!
  • 2
    6
    бах ти глупаците
    Шампиот по простотия ...Този ...шампион рано или късно щеше да затрие невинни хора .Добре,че е пътувал сам ...
  • 5
    5
    инструктор
    Поледният келеш, каращ с неразумна скорост.
  • 2
    4
    do 1
    Нямаш представа колко важна е десцеплената, на хандарбията ти го казвам.
  • 13
    3
    ...
    Републикански шампион по тъпаческо поведение. Как хубаво е гушнал стълба странично. Само завършен тъпак може да се нашие така смъртоносно в стълб. С адреналина до там.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари