Христо Боруков е младият мъж, който загина при тежката катастрофа в Пловдив

2

Младият шофьор не успял да овладее автомобила при висока скорост

19-годишният Христо Боруков е младият мъж, който загуби живота си при тежката катастрофа на булевард "Коматевско шосе" в Пловдив, съобщи Plovdiv24.bg. Инцидентът е станал снощи, малко след 22:00 часа, а сигналът е подаден на телефон 112.

Боруков, който имал едва година и половина шофьорски стаж, е загубил контрол над автомобила си и е самокатастрофирал. Поради високата скорост, с която се движел, колата се е забила в стълб под Коматевския надлез и буквално се е усукала около него.

Смачканото до неузнаваемост превозно средство е наложило намесата на пожарникари с тежка техника, за да освободят шофьора от останките. Той е пътувал сам и е бил откаран в болница в критично състояние. Въпреки неуморните усилия на медицинския екип, младият мъж е починал час и половина след катастрофата.

По случая е започнато досъдебно производство, а на този етап няма данни дали шофьорът е бил под въздействие на алкохол или наркотици.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    7
    да
    То циганин.
  • 1
    6
    гост
    Тюх язък , ако бе възрастен водач веднага щяха да намерят кусури,възраст,болест и други европростотии
  • 14
    5
    В едно съм убеден:
    Със сигурност баща му ще си скубе плешивата кратуна.
  • 27
    4
    dgd
    Кандидат-батка, по добре без него. Русе 26.08.2024 г., спирката на кръстовището на ул. Янтра и ул. Доростол. Майка, с количка с бебе, стои на тротоара. Две коли профучават, третата спира и дава път. Жената едва беше преминала пешеходната пътека и един джип изпревари двата спрели автомобила на КРЪСТОВИЩЕ! и на ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА! с несъобразена скорост. Като мина покрай мене гледам кой шофира - батка.
  • 14
    3
    Spermaman
    Къде е усмивката за Добрата Новина.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари