Задържаха Уиз Калифа след като изпуши цигара с марихуана на сцената на фестивал в Румъния

0
Американският рапър е обвинен в притежание на наркотици
Американският рапър е обвинен в притежание на наркотици Снимка: @wizkhalifa / Instagram

Американският рапър е обвинен в притежание на наркотици

Американският рапър Уиз Калифа е в центъра на новинарски скандал след като бе разследван за притежание на наркотици по време на фестивала "Beach, Please!" в черноморския курорт Костинещ, Югоизточна Румъния. Инцидентът, който стана обект на голямо внимание в медиите и социалните мрежи, бе съобщен от новинарския сайт "Зиаре".

На 14 юли 2024 година, полицаи от Бригадата за борба с организираната престъпност извършиха проверка на Уиз Калифа и откриха над 18 грама канабис в негово притежание. Според съобщение на Окръжния полицейски инспекторат в Констанца, рапърът е употребил канабис на сцената под формата на саморъчно направена цигара. Против него е започнато наказателно разследване, но той е останал на свобода.

Кадри на инцидента и реакциите на обществеността

Кадри на рапъра, обграден от жандармеристи при слизането му от сцената, се появиха в публичното пространство още през нощта. Вестник "Адевърул" отбелязва, че спектакълът на Уиз Калифа на фестивала "Beach, Please!" е бил един от най-очакваните моменти на събитието, което привлече десетки хиляди фенове. Полицаите изчакали изпълнителя да завърши концерта си преди да го задържат.

Според Citizen Digital, Free Malaysia Today и South China Morning Post, рапърът е бил обвинен в незаконно притежание на наркотици след като е пушил канабис на сцената. Видео кадри показват как Уиз Калифа е придружаван от румънските власти след концерта. Прокурорите в Румъния потвърдиха, че рапърът е бил намерен с над 18 грама канабис и е пушил на сцената друго количество канабис под формата на саморъчно направена цигара. Срещу него е започнато наказателно разследване, но той не е задържан под стража.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    *********************************************************
    Дейба гнусният, мазен циганин! Шапка им свалям на румънските полицаи, че са арестували надрусаното копеле! Ако бяха нашите боклуци, които бият, чупят челюсти и пребиват до смърт от бой невинни граждани, щяха и една свирка да му извъртят!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари