Задържаха мъж за опит за убийство в Стара Загора

0
22-годишен мъж е наръгал с нож партньора на бившата си приятелка
22-годишен мъж е наръгал с нож партньора на бившата си приятелка

22-годишен мъж е наръгал с нож партньора на бившата си приятелка

Окръжният съд в Стара Загора определи най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо 22-годишен мъж, обвинен в опит за убийство. Това съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение. Срещу обвиняемия, известен с инициалите М.Ц., е повдигнато обвинение за опит умишлено да умъртви с нож 34-годишен мъж.

Инцидентът

Според събраните до момента данни, инцидентът се е случил днес, след като М.Ц. посетил дома на бившата си партньорка с нейно разрешение. Двамата имат общо дете, но след раздяла, срещу него е била издадена съдебна заповед за защита от домашно насилие. Заповедта забранявала на М.Ц. да се доближава до жената на определено разстояние.

Въпреки тези ограничения, днес М.Ц. посетил дома ѝ. По време на визитата той разбрал, че жената поддържа приятелски отношения с пострадалия мъж. След като напуснал дома ѝ, обвиняемият срещнал 34-годишния мъж пред близък магазин. Между двамата възникнал скандал, който прераснал в насилие.

Нападението

При разразилия се спор, М.Ц. извадил нож и пробол опонента си в гърдите. Незабавно след инцидента е подаден сигнал в полицията, а пострадалият е транспортиран и настанен в болница.

От пресцентъра на държавното обвинение уточняват, че срещу М.Ц. е повдигнато обвинение за опит за убийство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари