Явор Божанков забравил, че е гост на БНТ

0
Извънредно включване на Явор Божанков в сутрешния блок на БНТ
Извънредно включване на Явор Божанков в сутрешния блок на БНТ Снимка: БНТ

Извънредно включване на Явор Божанков в сутрешния блок на БНТ

Депутатът от ПП - ДБ Явор Божанков направи забележително включване в сутрешния блок на БНТ "Денят започва". Водещите на предаването споделиха, че очаквали Божанков в студиото, но той забравил за срещата и се наложи да участва чрез видеовръзка. Подобен инцидент е рядкост, тъй като гостите в телевизионни предавания обикновено спазват уговорките си, а подобни ситуации водят до напрежение сред екипите на предаванията.

По време на включването си, Божанков заяви: "Ние сме на ръба на пропаст. Седми избори са недопустими, а в тази ситуация да харчим 100 милиона лева е грях към нашия народ". Той подчерта, че ПП - ДБ са готови да участват с третия мандат само по приоритетите, които защитават.

Тази позиция на Божанков и ПП - ДБ идва в контекста на продължаващата политическа криза в България. Според него, предложението на ПП - ДБ не е било просто за разговор, а е било формула за излизане от кризата. Той изрази категоричното мнение, че седми избори биха били катастрофални за страната и че трябва да се търсят решения, които да предотвратят допълнителни разходи и нестабилност.

Инцидентът с неявяването на Божанков в студиото на БНТ е показателен за напрежението и динамиката в българската политика. Въпреки това, неговото включване и изказванията му демонстрират ангажираност и желание за намиране на решения в сложната политическа ситуация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    7
    Чвор Дяволанков
    Поредното творение на злокачествен онанизъм домогващо се с мазните си женствени кунки към Държавна издръжка.Гноен цирей на бедрото на Майка България,която в момента е като заразен с проказа окаяник
  • 2
    6
    Запознат бесарабски гей
    Освен това съм запознат с причината за закъснението му - правил е сутрешни свирки на ПеПеевски за едно мазно кафенце!
  • 2
    5
    Запознат бесарабски гей
    Да не забравяме,че тази Дебил-ПеПеруга беше в БСП,после стана независим и си продаде гъза на отрепките Простото и Ококореното. Както знаем,няма по гнусна и корумпирана измет от Пеевски Подлоги/Доносническа България. Списъкът им със злоупотреби е безкраен. Божанов е бандеронацистки помияр,защото слугува на такива екскременти,но утре,когато обесят педераса Зеленски за краката,ПеПераса Божанов ще извади руското знаменце и ще пее частушки!
  • 0
    4
    dgd
    "Ние сме на ръба на пропаст. Седми избори са недопустими, а в тази ситуация да харчим 100 милиона лева е грях към нашия народ". ДЕМОКРАЦИЯТА НЯМА ЦЕНА !
  • -3
    3
    Запознат
    Явор излезе читав човек! Целия му "грях" пред червените крадливи отпадъци и русофилистичната измет на "ираждане", се състои не в друго, а в неговото израстване като политик и като личност. "Който на 20 г. не е бил социалист, няма сърце. Ако и на 40 години си социалист - нямаш мозък." Явор на 20 беше социалист, но логично с годините вече не е русофилистичен помияр.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари