Вторият отбор на "Лудогорец" се изправя срещу "Дунав"

1
И двата отбора ще се стремят да продължат успешната си серия до момента
И двата отбора ще се стремят да продължат успешната си серия до момента Снимка: FC Dunav Ruse

И двата отбора ще се стремят да продължат успешната си серия до момента

Утре вторият отбор на "Лудогорец" (Разград) ще се изправи срещу "Дунав" (Русе) в среща от третия кръг на Втора лига. Двубоят обещава да бъде напрегнат и оспорван, като и двата отбора са постигнали победи в предишните си мачове и ще се стремят да продължат успешната си серия.

„Предстои изключително тежка битка. Дунав надгради спрямо миналия сезон. Отборът им е по-солиден. Подсилиха се с качествени футболисти. Води ги добър треньор. Играят по-успешно на чужд терен. Също като нас спечелиха мачовете си до момента. Очаквам битка, но и качествен футбол. Ние трябва да играем нашата си игра, да отговорим на агресията на противника за да се радваме след мача“, коментира пред Sportal.bg Захари Сираков, треньор на "Лудогорец II".

"Сезонът е дълъг и тежък с много подводни камъни по пътя и изпитания, които предстоят. Изпитания, които можем да преодолеем само заедно. Ето защо - утре, 5 август от 19:00 нека сме всички в Разград и подкрепим "драконите"!", написаха от русенския клуб в официалната си страница във Facebook.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари