Володимир Зеленски заминава за среща с Еманюел Макрон

0
Украйна и Франция заздравяват връзките
Украйна и Франция заздравяват връзките Снимка: БТА / АР

Украйна и Франция заздравяват връзките

В момент, когато светът наблюдава с надежда възможността за прекратяване на конфликта в Украйна, президентът Володимир Зеленски предприема важно дипломатическо пътуване до Франция. Според официално съобщение от Елисейския дворец, украинският лидер ще се срещне с френския си колега Еманюел Макрон в столицата Париж.

Визитата на Зеленски идва в критичен момент, когато се полагат усилия за консолидиране на западната подкрепа за Украйна. Анализатори спекулират, че следващите месеци може да донесат повратна точка в продължаващия конфликт.

Елисейският дворец подчертава значимостта на предстоящата среща, заявявайки: "Срещата ще бъде възможност да се потвърди отново решимостта на Франция да продължи да оказва сигурна подкрепа на Украйна и нейния народ в дългосрочен план и с всички свои партньори."

Президентът Макрон, изправен пред вътрешнополитически предизвикателства, се стреми да демонстрира непоколебимата позиция на Франция в подкрепа на Киев. Въпреки опасенията относно способността на страната да поддържа нивото на помощ в идните месеци, френският лидер остава твърд в своята ангажираност към каузата на Украйна.

Тази среща на високо равнище се очаква да затвърди съюза между двете нации и да изпрати силен сигнал към международната общност за продължаващата солидарност с украинския народ в борбата му срещу руската агресия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Ники
    Дупедавщо нещо да кажеш за израел или те са добрите а хамерикански дупедаецо и педал и от урод си пройзлязъл с тая празна кратуна дето няма мозък за 2 стотинки но нормално за дженджъри гаранция се кефиш на откриването на олимпийските игри еропа пропада с уроди като теб безродни
  • -1
    2
    Българин
    До педалчето "ники"-меката китка. "наркоман и бабоеб" е баща ти, мършо безродна, след като с яловите си ташаци, баща ти е създал урод като теб. А що не помислиш да си завлечеш миризливия русофилистичен задник в мизерна проссия и да се кефиш на живот без НАТО и без ЕС, ами натискаш опиканите си русофилистични парцали тук в държава от НАТО и ръсиш руска простотия?!
  • 2
    1
    Ники
    Стига сте ми натрапвали тоя наркоман и бабоеба ваща майка и продажници
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари