Володимир Зеленски: Украйна удържа позициите си в Курск

1
Украинските войски отблъскват атаки в Западна Русия
Украинските войски отблъскват атаки в Западна Русия Снимка: Facebook / Володимир Зеленський

Украинските войски отблъскват атаки в Западна Русия

Украинските въоръжени сили продължават да удържат позициите си в Курска област, Западна Русия, вече пети пореден ден. Тази информация бе потвърдена от украинския президент Володимир Зеленски в негово изявление в социалната платформа "Телеграм".

Силна съпротива срещу руските контраатаки

Според думите на президента Зеленски, украинските войници не само успешно отблъскват опитите на руските сили да пробият отбранителните линии, но и предприемат собствени контраатаки. Това показва високата бойна готовност и морал на украинските бойци, които продължават да демонстрират решимост в защита на позициите си.

Стратегическо настъпление на Украйна

Ситуацията в Курска област придоби особена значимост през август, когато Украйна предприе мащабна трансгранична операция, изпращайки свои войски на руска територия. Това действие бе определено като първото значимо навлизане на украински сили в Русия от началото на конфликта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    Време е за КРАЙ на У КРАЙна
    Този все още не сменил пола си - прилича на Адолф Хитлер. И той е като него - нереална оценка на възможностите, все още говори, че победата му е близо. Но Адолф Хитлер разчиташе на собствените си оръжия, а този полудиот се моли като ПРОСЯК на цял свят... Омръзна на всички!
  • 5
    2
    Лойд Остин
    Всъщност от Курск Зелю държи само първата сричка хо хо хо
  • 6
    1
    Наркоман Зеленски
    Аз лъжа като дърт хохъл,естествено,истината е,че терористичната ми атака над Курск завърши с пълен провал и в момента пърдя като мишка в бункера....
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари