Володимир Зеленски: Украйна отстоява позициите си в Курска област

1
Президентът на Украйна потвърди успешната отбрана срещу руския натиск
Президентът на Украйна потвърди успешната отбрана срещу руския натиск

Президентът на Украйна потвърди успешната отбрана срещу руския натиск

Украйна отстоява позициите си в руската Курска област.

Украинските въоръжени сили успешно отблъснаха опит на руската армия да ги изтласка от позициите им в Курска област на Руската федерация. Това съобщи президентът на Украйна Володимир Зеленски в своето традиционно вечерно обръщение към нацията.

В изявлението си държавният глава на Украйна подчерта: "Що се отнася до операцията в Курск, Русия се опита да отблъсне позициите ни, но ние държим определените линии".

Ситуацията в граничния регион остава напрегната, след като през август 2024 година украински военни формирования навлязоха на територията на Курска област. В отговор на това руското Министерство на отбраната съобщи, че техните сили са успели да си върнат контрола над две села в региона..

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Ники
    Твой та майка и изрод мръсен безроден толкова хора измряха заради теб утека хамерика ска безродна
  • 5
    1
    hahah
    ухааа водолеймир зеленски пак говори някакви глупости.. колко хора ще изпрати на сигурна смърт в Курск за да изтрае до президентските избори в САЩ да се покаже какъв е ербап? този е абсолютен алчен страхливец, окраде толкова много, купи си толкова много неща, със сигурност ще гори в ада цяля вечност =- дотук над 20,000 украинци са умрели в Курск, за какво? за един хуй и само тоя боклук водолеймирът е виновен че ги праща на сигурна смърт с лека ръка. - после гласувайте за педерасите от ппдб/герб/дпс да ви изпратят и вие да умрете за америка и западна европа... олигофрени
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари