Влаковете между София и Варна закъсняват с 3 часа

0
Влакът от София за Варна е трябвало да пристигне на жп гара Варна в 06:50 часа, но сега новият час за пристигане е 09:41 часа
Влакът от София за Варна е трябвало да пристигне на жп гара Варна в 06:50 часа, но сега новият час за пристигане е 09:41 часа Снимка: Dunavmost

Инцидент с товарен влак блокира движението между Левски и Павликени

Влаковете от и за София, които пътуват по маршрута през Горна Оряховица, тази сутрин пристигат с около три часа закъснение. Това засяга предимно нощните композиции, които по график е трябвало да достигнат крайните си дестинации рано сутринта.

Според официалното разписание, влакът от София за Варна е трябвало да пристигне на жп гара Варна в 06:50 часа, но сега новият час за пристигане е 09:41 часа. Обратната композиция, която се движи по маршрута Варна - София и трябваше да пристигне в 07:18 часа, ще достигне до жп гара София едва в 10:46 часа.

По информация на пътник, проблем в района на гара "Левски" е причината за значителното закъснение, предаде БГНЕС. В този участък на линията е станал инцидент с товарен влак, което е довело до преустановяване на движението. Официалната информация, публикувана от жп компанията, потвърждава, че временно движението на влаковете между гарите "Левски" и "Павликени" е спряно поради технически проблеми.

Пътниците, пътуващи за Варна, са били свалени на гара "Левски" през нощта. Те са превозени с автобус до гара "Павликени", след което са качени на друг влак, който ги е транспортирал до Варна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Пуф -- паф
    Радвайте се , че въобще пристигат .
  • 0
    2
    daskal
    Важното е, че сега купуваме за над 511 милиона лева 20 нови влака от Чехия.
  • 4
    1
    Az
    Ако някой има среща във Варна в 8.30 часа, или в 9.00 часа, значи я изпуснал. Излиза, че за да успее за срещата, трябва да пътува предния ден, за да е сигурно пристигането със всичките закъснения, и да преспи във Варна, на хотел или на гарата...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари