Владо Зомбори: Трябваше да мина от другата страна!

3
Неочаквана изненада разтърси студиото на "Гласът на България"
Неочаквана изненада разтърси студиото на "Гласът на България"

От водещ до участник: Зомбори впечатли журито в "Гласът на България"

Неочаквана изненада разтърси студиото на "Гласът на България", когато водещият Владимир Зомбори тайно се включи в кастингите на тъмно, заблуждавайки журито, че очакват жена на сцената.

Мария Илиева, една от треньорите в шоуто, бе първата, която коментира изпълнението, отбелязвайки: "Малко звучи като имитация на Влади Зомбори". Нейната забележка се оказа пророческа, тъй като постепенно всички треньори обърнаха столовете си, за да открият, че на сцената стои не друг, а самият водещ на предаването.

Изненадата предизвика вълна от възторжени реакции сред журито. Влади Ампов - Графа, видимо впечатлен, сподели: "Браво, адаш!"

"Трябваше да мина от другата страна. Велико е! Пресъхна ми устата като на първолак", призна Зомбори.

Мастър Лечев добави с хумор: "Сега остава и на стола да седнеш", намеквайки за възможността Зомбори да се присъедини към журито.

Мария Илиева не скри възхищението си от изпълнението и актьорския талант на водещия: "Страхотно настроение! Много ти благодаря, че ни го донесе. Всички мечтаем за участници като теб. Да не говоря за актьорския ти талант".

Лечев, все още под впечатление от изпълнението, възкликна: "Изпя Стиви Уондър, като стой, та гледай", подчертавайки високото ниво на певческите умения на Зомбори.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Аз съм
    Мислех че отдавна си минал от другата страна или бряг
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари