Двойничка на DARA от Русе ще блесне в "Гласът на България"

0
Силни емоции и голяма изненада очаква един от треньорите в „Гласът на България“
Силни емоции и голяма изненада очаква един от треньорите в „Гласът на България“ Снимка: bTV

Силни емоции и голяма изненада очаква един от треньорите в „Гласът на България“

Зрителите на популярното музикално шоу "Гласът на България" могат да очакват емоционален епизод тази неделя, 29 септември 2024 година, от 20:00 часа по телевизия bTV. Предаването обещава да донесе специална изненада за един от треньорите, както и поредица от впечатляващи изпълнения от разнообразни участници.

Водещите Влади Зомбори и Боряна Братоева ще дадат начало на вечерта с интригуващ намек за предстоящата изненада. В емблематичната червена кутия, която обикновено крие изненади, свързани с участниците, този път ще се намира предмет, който има лично значение за един от четиримата ментори. Това ще създаде атмосфера на очакване и вълнение сред треньорите, които ще се опитват да отгатнат за кого е предназначена изненадата.

Епизодът ще бъде изпълнен с неочаквани моменти и силни емоции. В един от тях, Мария Илиева и Графа ще се включат спонтанно, опитвайки се да научат нещо ново от участник в шоуто.

Сред участниците, които ще се представят на сцената, са:

  • Двойничка на DARA от град Русе, която е почитател на високите скорости
  • Чаровен барман, който е сервирал кафе на Влади Зомбори
  • Забавен супер герой - собственик на детски парти център
  • Млада дюнерджийка с амбиции за голямата сцена

Зрителите ще имат възможност да видят разнообразни и талантливи изпълнители, които ще се борят за вниманието на треньорите. Особен интерес представлява въпросът дали DARA ще използва последния си супер пас бутон за сезона и за кой участник.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари