Владимир Зомбори ще води Празника на торта Гараш в Русе

1
Пенчо Милков кани русенци на сладко изживяване
Пенчо Милков кани русенци на сладко изживяване Снимка: Facebook

Пенчо Милков кани русенци на сладко изживяване

Популярният водещ Владимир Зомбори ще бъде специален гост на предстоящия Празник на торта Гараш в Русе, съобщи кметът на крайдунавския град Пенчо Милков в социалните мрежи. Събитието ще се проведе на 14 септември на централния площад "Свобода" в Русе.

"Елате да се забавляваме на централния площад на 14 септември", призовава Милков жителите и гостите на града.

Феновете на Зомбори ще имат уникалната възможност да се срещнат лично с любимеца си за снимки и автографи. Срещата ще се състои от 12:00 часа до 14:00 часа до Паметника на свободата.

Водещият ще има важна роля в празненството, като ще забавлява участниците в двете кулинарни състезания за най-вкусно приготвена торта Гараш. Това ще добави допълнителен чар и вълнение към и без това атрактивното събитие.

Кметът Милков подчертава, че празникът ще бъде интересен както за любителите на шоколадовия вкус, така и за тези, които просто обичат добрите състезания. "Независимо дали искате да опитате шоколадовия вкус на Русе или просто обичате доброто състезание, това си струва да се преживее", заявява той.

Празникът на торта Гараш се очертава като едно от най-сладките и вълнуващи събития в културния календар на Русе за тази година. С участието на Владимир Зомбори и вкусните изкушения, които ще бъдат представени, жителите и гостите на града ще имат възможност да се насладят на истинско кулинарно приключение в сърцето на Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    7
    Аз
    Пак няма да има ИСТИНСКА торта Гараш, но пък вече ще има истински идиот!
  • 5
    6
    Аман
    А ще разходят ли горкия Зомбори по русенските улици, че да му паднат пломбите от дупки и трапищаци? Този кмет е най-силният от идването на демокрацията до момента. Този човечец обеща да се справи с мръсния въздух, с асфалтирането на улиците след ВиК ремонта и какво ли още не! Нищо не можа да изпълни от обещанията си - което го прави откровен лъжец.
  • 1
    5
    Русенец
    Всъщност извинявай Милена,вонята се е носела от мен,но не на риба.а на трета употреба торта гараш тоест насрал съм се докато съм писал.
  • 3
    4
    Русенец
    Неуважаема "Милена", защо от теб се носи воня на риба ?! Да не би да си от ески заара и отново да завиждаш на по големите градове спрямо твоята панелна миньорска спалня от подножието на Ахмак баир?!
  • -4
    3
    Милена
    Опасявам се,че Зомбори ще се разочарова от мръсния и обезобразен Русе,с празник на нивото на селски панаир.Поне ще се снима с кмета Пенчо
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари