Владимир Путин намеква за подкрепа към Камала Харис

0
Руският президент шеговито коментира смеха на вицепрезидента на САЩ
Руският президент шеговито коментира смеха на вицепрезидента на САЩ Снимка: БГНЕС / ЕРА

Руският президент шеговито коментира смеха на вицепрезидента на САЩ

Руският президент Владимир Путин изрази подкрепа към вицепрезидента на САЩ Камала Харис в рамките на Източния икономически форум във Владивосток. В коментари, привидно насочени към американските президентски избори, Путин заяви, че Русия първоначално е искала Джо Байдън да спечели през ноември, но сега предпочита Харис пред Доналд Тръмп. Тези думи бяха предадени от световните медии, включително Франс прес и Ройтерс.

Руският лидер се позова на изказване на Джо Байдън, в което американският президент е препоръчал на своите избиратели да подкрепят Харис. „Щом президентът Байдън подкрепя госпожа Харис, ние също ще я подкрепим“, коментира иронично Путин. В допълнение той направи шеговито изказване за нейната склонност да се смее, наричайки смеха ѝ „заразителен“, и допълни, че това е една от причините тя да бъде предпочетена пред Доналд Тръмп. Путин дори намекна, че този оптимизъм може да означава по-спокойна политика спрямо Русия в бъдеще, без нови санкции.

Тези забележки идват само ден след като Министерството на правосъдието на САЩ обвини двама руски медийни представители в участие в незаконна кампания за влияние върху американските избори чрез проруска пропаганда. Според американското разузнаване, Русия всъщност би предпочела Тръмп за президент, тъй като той има по-скептична позиция спрямо подкрепата на Украйна във войната срещу Русия. Путин обаче напомни, че Тръмп е наложил множество санкции и ограничения срещу Русия, когато е бил на власт.

По-рано тази година руският президент заяви, че Байдън е по-предсказуем политик, представител на „старата школа“, което според Путин го прави по-предпочитан от Тръмп.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    2
    234т34
    тая май е много глупава. има клипове където пита защо като се зарежда електрическа кола няма звук, пушек и искри https://www.youtube.com/watch?v=ryKXpIiRNig сега няма да си губя времето да си правя списък на изцепките ѝ, но това, че някой толкова глупав и неграмотен се кандидатира за президент, тази държава наистина е държава от третия свят, която продължава стремглаво в своя упадък Александър Солжицин го е казал много добре за сащ през 1978 и всичко се потвърждава до момента: https://rlo.acton.org/archives/101976-20-key-quotes-from-alexander-solzhenitsyns-harvard-address.html
  • 1
    1
    Камила Путкамила Харис
    Ако мистър Путин ме подкрепи,лично ще отида в Кремъл за да му оближа топките!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари