Vivacom: Техническите проблеми в Русе бяха решени още в същия ден

1
Компанията гарантира кратки срокове за отстраняване на технически проблеми
Компанията гарантира кратки срокове за отстраняване на технически проблеми

Компанията гарантира кратки срокове за отстраняване на технически проблеми

Vivacom излезе с официално становище във връзка с публикацията на Dunavmost, която разказва за носталгията на русенци по времената на "Networx". Според компанията, техническите проблеми, за които се споменава в статията, са били бързо отстранени, като услугите са възстановени още в деня на подаване на сигнала - 24 юли 2024 г.

Vivacom уверява клиентите си, че екипите на компанията работят непрекъснато, за да осигурят най-кратките възможни срокове за отстраняване на всякакви технически проблеми. Това е част от ангажимента на компанията към своите потребители за предоставяне на надеждни и качествени услуги.

От Vivacom напомнят, че клиентите имат множество опции за директен контакт с компанията при възникване на проблеми. Те могат да се свържат чрез телефон на номер 123, да използват Viber, формата за контакт на сайта Vivacom.bg или апликацията My Vivacom. Тези канали позволяват на потребителите да подадат сигнали бързо и лесно, което улеснява и ускорява процеса по отстраняване на проблемите.

Vivacom изразява своята благодарност към всички свои клиенти за разбирането и доверието, като подчертава, че работи усилено за поддържане на висок стандарт на предоставяните услуги.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    34
    Максимум екстремум
    Като падне Путин, системата в Русия се разпадне и тя стане нормална държава и у нас ще се оправят нещата. Зависимостта ни от злата Русия е причина и в България нещата да са зли. Понеже нямаме сили сами да се справим с руското влияние, то единствения начин да се освободим е Светът да ликвидира Путин и руската система да изчезне и от България, до тогава ще чакаме и ще страдаме.
  • 1
    33
    Елия
    Имахме проблем с връзката с интернет.Обадихме се веднага и след 7 дни дойдоха техници.И понеже се обаждахме поне три пъти ни направиха 15 лв отстъпка от фактурата.Ако всичко беше както казват щяха ли да ни дадат бонус.Лъжат и трябва да сме единни за да се оправят нещата.
  • 3
    32
    Петров
    Пълни глупости!!! Вече месец, интернет връзката я няма!!! Пълни нещастници!
  • 5
    31
    Гошо
    Ще плачем и търсим Networx да знаете!
  • 0
    30
    Анонимен
    Включете се на телевизия Делта щом всички са некадърници и измамници като А1 и Виваком или вземете по един рутер от Иетел
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари