Русенци си спомнят с носталгия за "Networx"

23
Придобиването от "Vivacom" доведе до проблеми с интернет услугите за клиентите на "Networx"
Придобиването от "Vivacom" доведе до проблеми с интернет услугите за клиентите на "Networx"

Придобиването от "Vivacom" доведе до проблеми с интернет услугите за клиентите на "Networx"

Местната интернет компания Networx, известна със своите бързи и надеждни услуги, беше придобита от телекомуникационния гигант Vivacom. Това, което първоначално изглеждаше като обещаващо развитие за русенци, бързо се превърна в разочарование за много от тях.

Давид Александров, дългогодишен клиент на Networx, сподели своя опит в социалните мрежи. "Бяхме изключително доволни от услугите на Networx," пише той. "Отношението на техния екип винаги беше на високо ниво, а качеството на услугите - безупречно."

Александров подчертава, че Networx е предлагал най-бързия и сигурен интернет в България, което е било от съществено значение за неговата работа. Той поздравява Свилен Максимов, основателят на Networx, за успеха му в развитието на компанията.

За съжаление, след придобиването от Vivacom, нещата са се променили драстично. "Вече един ден сме без интернет," оплаква се Александров. "В рамките на 48 часа единствено получихме обещание, че екип ще се свърже с нас, за да се уточни кога да дойдат, не да решат проблема."

Този инцидент е накарал Александров да съжалява за промяната и да не препоръчва услугите на Vivacom. Той изразява надеждата си за появата на нов, надежден местен оператор.

Опитът на Александров не е изолиран случай. Много други клиенти на Networx също изразяват недоволството си от влошаването на услугите след придобиването от Vivacom.

Тази ситуация повдига въпроси относно способността на големите телекомуникационни компании да предоставят качествени услуги на местно ниво. Тя също така подчертава важността на местните оператори, които често са по-отзивчиви към нуждите на своите клиенти.

Остава да видим дали Vivacom ще успее да възстанови доверието на бившите клиенти на Networx и да предостави услугите, които те очакват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    31
    до 28-то хихи
    От делтаджии имаш много здраве! Аман от всезнайковци!
  • 1
    30
    А знаете ли, че
    Новите собстветици Виваком изобщо не смятат да развиват услугиге ни най-малко, а се готвилят да препродат оператора на шейх от Абу Даби. Тази информация излезе официално и дори преговорите бяха потвърдени...
  • 8
    29
    НеТко
    Не само русенци! И на други места из "Дунавския вилает"! А "конкуренцията"/КАРТЕЛЪТ уж обжалват сделката при КЗК. Вълците се затъжили за изядените агнета! Връщайте Нетуоркса!
  • 6
    28
    Хи хи
    Делта се пънаха, правиха се на градски гангстери и в момента си харизват кабелаците за жълти стотинки на някаква амуджа от разградско село. Свилен поне направи кеш за доста милиони и стартира нов бизнес,
  • -4
    27
    Бай Уй
    ОНО И БУЛСАТКОМО БЕШЕ ПРЕД ФАЛИТ И ЗА ДА ТРЪГНЕ ИЗ БАИРО ЗАПОЧНАЯ ЗАЕДНО С ВИВАКОМО!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари