Виолета Коритарова: Подготвят се ремонти на булевард „България“ и моста над булевард "Христо Ботев"

3
Ремонтът ще започне след завършването на дейностите по Дунав мост
Ремонтът ще започне след завършването на дейностите по Дунав мост Снимка: БГНЕС

Ремонтът ще започне след завършването на дейностите по Дунав мост

Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) започва подготовка за обявяването на обществена поръчка за избор на изпълнител на технически проект за основен ремонт на булевард „България“ в град Русе. Това стана ясно от отговор на регионалния министър на депутат Иван Иванов. Основната цел на ремонта е пълното обновяване на участъка след завършването на строителните дейности по Дунав мост 1, които в момента текат.

Очакванията са през 2025 година да бъде избран изпълнителят, който ще поеме ангажимента за ремонта на булевард „България“. Този проект е от ключово значение за град Русе, тъй като булевардът е една от главните артерии и обслужва интензивен трафик.

В допълнение към ремонта на булевард „България“, АПИ планира и обявяването на обществена поръчка за избор на фирма, която да изпълни основния ремонт на близо 11 километра от път I-2. Този участък, който ще бъде рехабилитиран, преминава през населено място и обхваща трасето от км 1+493 до км 12+250. В рамките на този проект е предвиден и ремонт на моста над булевард „Христо Ботев“, който също е от критично значение за транспортната инфраструктура на региона.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Емил Георгиев
    Коритарова ела в Добрич улица да видиш улица Бачо киро гробница кмета не се интересува от това
  • 2
    2
    Друг някой
    Май плачеш, че няма да имаш дилдо и на Куково лято ... Това е Магистрала бе гей, това не е клозет на трап, да ще се хванете днес със съседа, а утре ще пиете ракия, и той ще е готов...
  • 13
    1
    Някой
    Значи магистрала на куково лято
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари