Димитър Главчев: Ремонтът на Дунав мост върви много добре

1
Според служебния премиер синхронът с Румъния осигурява нормален трафик
Според служебния премиер синхронът с Румъния осигурява нормален трафик Снимка: Андрей Кючуков / БТА

Според служебния премиер синхронът с Румъния осигурява нормален трафик по време на ремонта

Ремонтът на Дунав мост върви много добре, заяви служебният министър-председател Димитър Главчев пред журналисти. Заедно с него на място присъстваше и служебният министър на регионалното развитие и благоустройството Виолета Коритарова, като двамата провериха състоянието на трафика на граничния контролно-пропускателен пункт „Русе - Гюргево“.

Главчев подчерта, че съоръжението не е било ремонтирано от 70 години, откакто е построено. "От 70 години, откакто е построен мостът, съоръжението не е ремонтирано," отбеляза той. Това е значително време, през което инфраструктурата е подложена на износване и необходимостта от обновяване е била неотложна.

Министър-председателят уточни, че оградата на моста е демонтирана и ще бъде върната, след като бъде реставрирана. Той допълни, че целият мост се смята за паметник на културата, което изисква особено внимание при извършване на ремонтните дейности. "Панелите се сменят," каза Главчев. "Засега върви много добре ремонтирането на обекта."

Според него, благодарение на сътрудничеството с румънската страна, трафикът на границата остава непроменен, въпреки ремонтните работи. Той увери, че синхронът между двете държави е позволил запазването на нормалния трафик на пункта, което е от съществено значение за гражданите и бизнеса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    8
    SexQ 232
    Ама мъжът ми е най- красивия а? Взех го срещу една свирка пред съпругата му. Бившата. Нищо че мозъкът му е като на Амеба, т. е. няма.
  • 8
    7
    Сашо
    Успокоих се най после,щом Главчев го е казал...
  • 0
    6
    До мале мале
    Вече знаеш, можеш да ме четеш с наслада! Безплатно е!
  • 11
    5
    йхуиъ
    "Димитър Главчев: Ремонтът на Дунав мост върви много добре" - "експертно" мнение от безгръбначника. Където и да иде - "експерт" по всичко е. Подай си оставката!
  • -6
    4
    мале, мале,
    не знаех, че тука се подвизава генийче с IQ 231 и ник бенедикт!😁😁😁
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари