Виктория Василева: Ивелин Михайлов имаше планове "Величие" да подкрепи ГЕРБ

0
Разпадането на "Величие" беше заложена цел от самото начало
Разпадането на "Величие" беше заложена цел от самото начало Снимка: БНТ

Разпадането на "Величие" беше заложена цел от самото начало

В интервю за БНТ, в предаването "Говори сега", Виктория Василева, депутат от бившата партия "Величие", направи редица разкрития и изказвания относно случващото се в политическата формация. Василева беше категорична, че разпадането на партията не е случайно, а може би е било планирано от самото начало.

"Може би разпадането на "Величие" е била заложената цел от самото начало," заяви Василева. Тя изрази убеждението си, че е имало планове партията да подкрепи ГЕРБ, но уточни, че тези планове не са били нейни, а на някой друг. Според Василева зад тези планове стои Ивелин Михайлов.

Политическа стратегия или лични интереси?

Василева подчерта, че това, което се случи с "Величие", е класически пример за това какво се случва в политиката, когато загубиш представа за реалностите и оставиш егото на един човек да унищожи една идея. Тя критикува начина, по който партията е била управлявана след влизането в парламента, отбелязвайки, че сериозният политически разговор, воден по време на предизборната кампания, е изчезнал веднага след това.

"С влизането в парламента обаче този сериозен политически разговор изчезна. Веднага започнаха едни много странни обвинения и буквално клевети," сподели Василева. Тя добави, че още на втория ден след изборите започнали натрапчиви внушения, че 5-6 депутати от "Величие" са пробити и купени.

Личните нападки и бъдещите действия

Василева изрази своето възмущение от нивото на разговорите и обвиненията, насочени към нея и нейните колеги. Според нея е ужасно под достойнството ѝ да отговаря на фантазиите на един член на партията и заяви, че ще отговаря на подобни обвинения само в съдебна зала.

"Там е една цяла кохортичка от хора, при които хроничната лъжа явно е естественото състояние. Ще преценя кои са били най-тежките клевети, обвинения и ще се съсредоточа върху тях," каза тя.

Отказ да коментира твърденията на Ивелин Михайлов

Василева отказа да отговаря на твърденията на Ивелин Михайлов, наричайки го човек, който живее в паралелна реалност и целящ да придобие популярност. Тя увери, че борави с факти и скоро ще стане ясно какво стои зад всички действия на Михайлов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари