Виктория Бешлийска представи "Нишка" пред препълнена зала в Русе

0

Третият роман на писателката среща читателите със смели героини от Еленския балкан

Препълнена библиотека посрещна Виктория Бешлийска за премиерата на "Нишка".

Регионална библиотека "Любен Каравелов" - Русе се оказа тясна да побере всички почитатели, дошли на премиерата на новия роман "Нишка" от Виктория Бешлийска. Събитието се превърна в емоционална среща между авторката и русенската публика, водена от главния редактор на издателство "Софтпрес" Димитър Риков.

Силни женски образи от Еленския балкан

В третия си роман писателката представя вдъхновяващи истории на жени от Еленския балкан. Героините ѝ предприемат необичайни за времето си постъпки - от поклонничество в Йерусалим до самостоятелно изграждане на семеен дом и поемане по пътя на любовта към неизвестното.

Мултимедийно представяне и видео послания

По време на събитието присъстващите имаха възможност да разгледат специална презентация, включваща природни пейзажи, архитектурни обекти и семейни фотографии, вдъхновили създаването на литературните образи. Специални видео послания разкриха различни гледни точки за това каква би могла да бъде Виктория Бешлийска, ако не се бе посветила на писателското поприще.

Вечерта завърши с дълга опашка от читатели, желаещи автограф и снимка с авторката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Достоевски
    Ти пак ли пиеш от сутринта бе,неадекватник даскалски ?
  • -2
    1
    daskal
    Вижте, нима е задължително да искате от Достоевски картата му, за да се уверите, че е писател? Които и пет страници от негов роман да прочетете, без никаква карта ще се убедите, че имате насреща си писател. Пък и той едва ли е имал карта.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

В България да имаш проблем с алкохола означава, да ти свърши пиенето!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари