Виктория Бешлийска представя „Нишка“ в Русе

0
Авторката ще гостува в РБ "Любен Каравелов" с третия си роман
Авторката ще гостува в РБ "Любен Каравелов" с третия си роман Снимка: Софтпрес / Facebook

Авторката ще гостува в РБ "Любен Каравелов" с третия си роман

Виктория Бешлийска представя новия си роман "Нишка" в Русе.

Популярната българска писателка Виктория Бешлийска ще зарадва своите почитатели в Русе с представяне на най-новия си роман "Нишка". Събитието ще се проведе на 23 октомври от 18:00 часа в Регионална библиотека "Любен Каравелов".

Национално турне на "Нишка"

След успешното лятно начало на "Нишка", Виктория Бешлийска започва национално турне за официално представяне на третия си роман пред публика. Обиколката из страната ще продължи до средата на ноември, като авторката ще посети различни градове в отговор на многобройните покани от читалища, общини и библиотеки.

Рекорден интерес към новия роман

Издаден от "Софтпрес" в края на юли, "Нишка" предизвика безпрецедентен интерес още на етап предварителни поръчки. Романът надмина по бързина на продажбите предишните два бестселъра на Бешлийска - "Глина" и "Сърце". Първоначалният тираж от 30 000 екземпляра беше изчерпан само за месец, утвърждавайки "Нишка" като водещ заглавие в българските класации.

Тематика и послание на "Нишка"

В "Нишка" Виктория Бешлийска преплита 130 години история в рамките на едно денонощие, изследвайки темите за произхода на женската сила и неделимата природа на времето. Романът майсторски съчетава минало и настояще, подчертавайки взаимовръзката между поколенията и силата на настоящия момент.

Възможност за среща с автора

Събитието в Русе ще предостави на читателите уникалната възможност за лична среща с Виктория Бешлийска. Присъстващите ще могат да получат автограф и да участват в откровен разговор за романа и вечните теми, залегнали в него.

Предстоящи гостувания

След Русе, Виктория Бешлийска ще продължи своето турне в Ловеч на 24 октомври. През ноември са планирани срещи в Монтана (12 ноември), Кюстендил (13 ноември), Ямбол (14 ноември) и Стара Загора (15 ноември).

Виктория Бешлийска споделя: "Нишката, която свързва всичко и всички в „Нишка", ще ни събере и в реалността, защото силата на съвременната литература е да прокарва път помежду ни".

Всички събития са със свободен вход, давайки възможност на почитателите да се докоснат до магията на "Нишка" и таланта на нейната авторка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари