Виктор Иванов: Безумие е полицаи да излизат на протест в подкрепа на министъра

2
Това потвърждава опасенията, че Калин Стоянов е удобен министър за някои партии, заяви журналистът
Това потвърждава опасенията, че Калин Стоянов е удобен министър за някои партии, заяви журналистът

Това потвърждава опасенията, че Калин Стоянов е удобен министър за някои партии, заяви журналистът

Актуалната политическа ситуация в България беше обсъдена в сутрешния блок на "Здравей, България" по NOVA, където журналисти споделиха своите мнения по темата за служебното правителство и предстоящите промени.

Асен Агов, опитен журналист и политически коментатор, определи драмата около избора на служебен премиер като „буря в чаша вода“. Той подчерта, че в България сме имали повече служебни премиери, отколкото редовни, и мнозина от тях дори не са запомнени. Агов изрази несъгласие с персонализирането на политиката, като заяви, че не бива да се съсредоточаваме върху една личност, а да обръщаме внимание на принципите и действията на правителството.

В същия контекст Виктор Иванов от „24 часа“ добави, че е абсурдно полицаи да излизат на протест в подкрепа на министър, което според него поставя под въпрос независимостта и равноотдалечеността на Калин Стоянов от политическите партии. Иванов изрази загриженост, че някои партии може да го използват за свои цели, което подкопава доверието в служебното правителство.

Иванов също така коментира кандидатурата на Горица Кожарева, като отбеляза, че тя не е позната фигура в политическите среди, освен като "консуматор на власт". Той обаче подчерта, че на Кожарева трябва да се даде възможност да се докаже, преди да се правят заключения за нейната лоялност към определени политически сили.

Журналистите се съгласиха, че ситуацията в страната изисква по-сериозен анализ и по-малко внимание върху индивидуалните фигури, а повече върху структурните проблеми и политическите процеси, които влияят на бъдещето на България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Песимист
    Сигурно има вътрешен натиск.Ако не бяха тези 30 бруто заплати като компенсация при пенсиониране,можеше да бъдат по смели и решителни..
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари