Верижна катастрофа край Мартен

6
Верижна катастрофа затруднява движението по пътя Русе - Силистра
Верижна катастрофа затруднява движението по пътя Русе - Силистра

Верижна катастрофа затруднява движението по пътя Русе - Силистра

Днес около 11:00 часа сутринта, верижна катастрофа на пътя Русе - Силистра предизвика сериозни затруднения в движението. Инцидентът се случи малко преди втория разклон за Мартен, като в единия от автомобилите се намираха и малки деца. За щастие, няма пострадали хора, съобщиха от Русе Медиа.

Според първоначалната информация, причината за катастрофата е намаляване на скоростта на лек автомобил „Фолксваген“, който се подготвял да завие наляво към близката бензиностанция. Втората кола в колоната, лек автомобил „Ситроен“, също намалила скоростта, за да позволи на „Фолксвагена“ да извърши маневрата. Точно в този момент, третият автомобил в колоната - „Киа“ с украинска регистрация, управляван от жена, ударил „Ситроена“ отзад. В резултат на това „Ситроенът“ бил запратен напред и ударил „Фолксвагена“.

Докато се очакваше пристигането на екип на полицията, движението в участъка беше силно затруднено. Полицаите, които пристигнаха на мястото на инцидента, започнаха разследване за установяване на точните причини за катастрофата и дали са спазени всички правила за движение по пътищата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    16
    Фък дъ УКР
    Гнусните хохълски сополи правят катастрофи из цяла България докато живеят на гърба на българския данъкоплатец вместо да са на фронта и да бранят бандеронацисткия лайнар Зеленски! УСрайна е гнусна бандеронацистка клоака,която скоро ще бъде денацифицирана и превърната в нормална държава!
  • -9
    15
    Фък дъ РФ
    Какви "хохли" ве руски сополи .... И как точно "хохлите" са виновни на руските примати, че руслямската маймуна не може да създаде държава върху онази 1/6 от територията на земното кълбо, която сам нарича "Тюрьма народов" ....
  • 6
    14
    Хари
    И ся ко прайм с гражданската на бедните хохли? Кой ще плаща?
  • 7
    13
    До 10
    Така е прав си за жалост! Просто не трябва да ставаме като тях.
  • 0
    12
    Путин Хуйло
    Както сте се досетили,аз съм психично болният небинарен третополов джендър,изтропал се с никнейм Българин (въпреки че съм потурнак от Делиормана). Това,което исках да кажа всъщност е че отново феновете на киевската мърша се опитват да създават настроения срещу братята Руснаци. Отново цивилизационния отпадък - укропитека, се опитва да дава наклон на уя на нормалните Българи!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари