Вдовицата на Валентин Терзиев: Защо пак?!

3
Димитрина Попова изрази своето възмущение от продължаващата поредица от инциденти във ВВС
Димитрина Попова изрази своето възмущение от продължаващата поредица от инциденти във ВВС Снимка: NOVA

Димитрина Попова изрази своето възмущение от продължаващата поредица от инциденти във ВВС

Вдовицата на загиналия преди три години край Шабла пилот майор Валентин Терзиев, Димитрина Попова, отправи остра критика към ръководството на Военновъздушните сили (ВВС) и висшето военно командване в емоционален пост в социалната мрежа Facebook.

Попова изрази своето възмущение от продължаващата поредица от инциденти във ВВС, като призова за незабавна смяна на ръководния състав, включително Началника на отбраната и министъра на отбраната.

"Няма ли да го свалите вече тоя ръководен състав на ВВС, начело с Началника на отбраната и "Най-висшия"? Не стават!!!", написа Попова в своя пост, визирайки вероятно министъра на отбраната под "Най-висшия".

Коментарът на вдовицата идва на фона на поредица от инциденти с военни самолети през последните години, които доведоха до загуба на живот и повдигнаха въпроси относно състоянието на българската военна авиация.

Попова завърши своето емоционално обръщение с въпроса "Колко жертви още???", подчертавайки спешната нужда от промени в управлението и безопасността на ВВС.

Трагичната загуба на майор Терзиев през 2021 година при катастрофа с изтребител МиГ-29 над Черно море остави дълбока следа в българското общество и повдигна сериозни въпроси относно състоянието на военната ни авиация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Циник
    Нищо трагично няма в смъртта на пилота. В смисъл, всяка смърт си е вид трагедия за близките, но хайде да не използваме твърде фриволно думата. Човека си е "дал дупето под наем" за добра заплатка и ранна пенсия, обуха се във водата с пълна скорост, е какво сега? Всеки ден умират шофьори на камиони по пътищата - да вземем да забраним транспорта ли.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари