Възрастен русенец е засечен с нерегистрирано ATV в село Бръшлен

1
Нарушението е установено при рутинна проверка на улица "Александър Стамболийски"
Нарушението е установено при рутинна проверка на улица "Александър Стамболийски" Снимка: БГНЕС

Нарушението е установено при рутинна проверка на улица "Александър Стамболийски"

В село Бръшлен, община Сливо поле, бе засечено нерегистрирано моторно превозно средство, управлявано от възрастен мъж от Русе. Инцидентът се случи на 24 септември на улица "Александър Стамболийски".

Екип на Районното управление - Сливо поле установил движението на четириколесно моторно превозно средство от марка "HB-ATV150". При последвалата проверка се изяснило, че водачът е 71-годишен жител на град Русе.

Полицейските служители констатирали, че превозното средство не е регистрирано по установения законов ред. Нарушението е надлежно документирано, като на водача е съставен акт за установяване на административно нарушение.

Материалите по случая са предадени на разследващ полицай, който е образувал бързо производство. Случаят се разследва като престъпление по член 345, алинея 2 във връзка с алинея 1 от Наказателния кодекс, който се отнася до управление на нерегистрирано моторно превозно средство.

Този случай повдига въпроси относно безопасността на движението в малките населени места и необходимостта от по-строг контрол върху регистрацията на моторните превозни средства. Той също така подчертава важността на спазването на законовите разпоредби от страна на всички участници в движението, независимо от тяхната възраст или място на пребиваване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    Без име
    Браво това е престъпление от особенно голям характер престъпници, като този неразумен човек(не гражданин ,или лице)трябва да бъдат разтрелвани по улиците. Те са виновни за състоянието на държавата. Поздравления за репресивния орган ,и бандитска организация наречена полиция.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари