Васил Божков: "Център" няма да участва в предстоящите избори

0
Няма и да подкрепим никого
Няма и да подкрепим никого Снимка: Васил Божков / Facebook

Бизнесменът обяви, че партията му няма да подкрепи никого на вота

Васил Божков обяви оттегляне от предстоящите парламентарни избори.

Бизнесменът Васил Божков направи изненадващо изявление във Фейсбук, обявявайки че нито той, нито партията му "Център" ще участват в предстоящите парламентарни избори на 27 октомври. В публикацията си Божков разкри и причините за това решение, както и плановете си за бъдещето на политическия проект.

"Център" и представителите му няма и да подкрепят никого", заяви категорично Божков в социалната мрежа. Той обоснова решението си с липсата на политическа воля сред участващите партии и коалиции да се противопоставят на това, което той определя като "мафия", завладяла страната.

"Причината: нито една партия и коалиция от участващите, няма и не иска да се бори с мафията, овладяла България", подчерта бизнесменът в публикацията си.

Въпреки оттеглянето от настоящата предизборна надпревара, Божков увери, че политическият му проект продължава да се развива. "Регистрацията на партия "Център" е в ход. Градим структури и ще участваме на следващите избори", допълни той, давайки да се разбере, че амбициите му за политическо участие не са угаснали, а по-скоро са отложени във времето.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари