Вашингтон призовава Владимир Путин да не коментира изборите в САЩ

1
Белият дом с остра реакция на изказванията на руския президент
Белият дом с остра реакция на изказванията на руския президент Снимка: РИА Новости

Белият дом с остра реакция на изказванията на руския президент

От Белия дом отправиха предупреждение към руския президент Владимир Путин да спре да коментира изборите в САЩ. Джон Кърби, говорител на Съвета за национална сигурност, заяви по време на пресконференция, че подобни изказвания от страна на Путин са неуместни и нежелателни.

Руският президент по-рано заяви, че Москва би приветствала победата на вицепрезидента на САЩ Камала Харис, която е кандидат на Демократическата партия. Това предизвика остра реакция от Вашингтон, като Кърби подчерта: "Путин би трябвало да спре да говори за нашите избори, точка. Той не би трябвало да има предпочитания в никоя посока."

Междувременно, американското министерство на правосъдието обяви, че е повдигнало обвинения срещу двама ръководители на руски медии. Според обвиненията, те са замесени в предполагаема незаконна схема за влияние върху предстоящите президентски избори чрез разпространение на проруска пропаганда. Случаят е част от засилените усилия на САЩ да предотвратят чуждестранна намеса в изборния процес.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    39
    Куросмук Говноядич Путин
    Ясни и явни са малоумията на руския трол наркъл се би Зеленски. Цялата система в България е пропита с руски говна и няма никакви еврогейци. Всичко е лъжа и гадна манипулация на един ебан в гъза и с промит мозък със съветска пропаганда гей, да му еба путката майна в гъза.! Ха-ха! Ебането , смукането на руски пишки и гълтането на руска сперма, промиването на мозъка му със съветска пропаганда са направили непоправими щети на съзнанието което се изразява в малоумия като долното.
  • -1
    38
    Куролап Зеленски
    Мен ме ебат в гъза чеченците всеки ден,най вече в КУР-ск,където ям голям и обрязан,но аз така ги обичам! Чувам и за някаква смрадлива бесарабска пеперуга мартинчо,мисля да му еба майката както еба майката на хохълите
  • 0
    37
    Куросмук Путин
    Ще си коментирам както си искам и ще еба в гъза с когото си искам. Никой няма право да ми нарежда как и с кого да се еба в гъза. Европейската и американска демокрация е свобода за народа, в Русия демокрацията и свободата са само за мен и ще правя каквото си искам, на народа съм му ебал майката.
  • -1
    36
    Лойд Остин
    Аз лично си бърша гъза с езика на хуйосмук зеленски след като съм го нахранил с негърски лайна хо хо хо
  • -1
    35
    Мухахахахаха
    Много е забавно страхливият бесарабски лайнояд като започне да се прави на мъж,а всеки знае,че е насрана мишка - кога ще палиш руското знаме бе,лайнояд ? Я кажи кога да дойдем да те видим колко си смел мухахахахаха
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари