В Русе времето е спряло на 1970 година

6
Такава информация дава информационното табло на влизане в града
Такава информация дава информационното табло на влизане в града Снимка: Facebook / Сашо Илиев

Такава информация дава информационното табло на влизане в града

Електронните табла на влизане и излизане от град Русе изписват напълно грешна информация. За това съобщи потребител в социалната мрежа, който публикува две снимки. Първият кадър, заснет на входа на града, показва следното: "Добре дошли! Русе 16°C~30°C, 08/05/1970, 14:54:34". Вторият кадър, заснет на изход от Русе, гласи: "Приятен път! Русе 15°C~30°C, 2024/08/28, 01:44:33".

Снимките са направени на 31 август. "Уникално посрещане в гр. Русе! На влизане времето е спряло, на излизане сме почти актуални", коментира техният автор.

Русенци пишат под публикацията, че наистина всичко в Русе стои на едно място и градът няма никакво развитие, а таблата са грешни, откакто са монтирани . Друг потребител пък предполага, че се е нулирал таймерът на таблата, като обяснява, че 01.01.1970 е стандартната отправна точка в почти всяка електроника.

Каквато и да е причината, е жалко никой да не взема мерки за актуализиране на информацията и поправка на таблата, които предизвикват смях и подигравки у преминаващите шофьори, както и пренебрежително отношение към самия град.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    27
    пепи
    Упадък на кубик. Само една чумна епидемия остава да ни тресне и ще замязаме на Червен.
  • 7
    26
    Честито
    Като население Русе сигурно е паднал на нивото от 1874 г.
  • 3
    25
    Митев
    Това е така за да има парк за "любимата" ни столица "расте но не старее"......
  • 9
    24
    4х4
    Проблемът не е в това какво показва табелата,а в това дали има необходимост от нея.Кой шофьор иска да му се отвлича вниманието с някакви глупости,вместо да се инвестират пари в пътни знаци и указателни табели-видими от всички участници в движението.В града на повечето места няма пътна маркировка.В Европа така ли?Пешеходците са постоянно под стрес пресичайки на кръстовища заради завиващи автомобили.За шума нямам думи.Живеем във филм за Лудия Макс.Това е тероризъм срещу хората искащи да имат нормален живот.Благодаря.
  • 1
    23
    Русенец
    До 22 Колега, тук е популярно да се мрънкоти - за щяло и нещяло, да се оплюва всичко свързано с Русе. Да се оплюват упехите, да се величае некадърността, любим "спорт" на десетилетия "русенски" обитатели, бивши селяни, довлекли се да паразитират в Русе.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари